Job & Karriere

Bravida er blandt Danmarks største installationsvirksomheder, med ca. 1430 ansatte i byer over det meste af Danmark. Vi er eksperter indenfor el, vvs og ventilation – og har en lang række specialer.

Ledige stillinger

Se mere her

Så mange kompetencer – kræver mange dygtige og kompetente medarbejdere.

Bravida beskæftiger alle typer af medarbejdere: elektrikere, vvs-montører, kontorpersonale, tekniske designere, funktionschefer, overmontører, projektledere og mange flere. Og vi har hele tiden brug for flere kompetente hænder, til at hjælpe os.

Vil du være en del af holdet?

Har du lyst til at arbejde i en verden hvor praktik og teori følges ad - hvor du får ansvar fra dag 1 og hvor du har mange muligheder for at gøre karriere eller specialisere dig indenfor vores mange områder?

Har du lyst til at være en del af en virksomhed hvor tradition og fornyelse, innovation og udvikling går hånd i hånd? Så se mere om vores ledige stillinger i menuen under ”job hos Bravida” – under ledige stillinger.

Lærlinge

Er du frisk på en uddannelse i Danmarks største installationsvirksomhed? Vi søger ofte lærlinge indenfor vores primære fag: el, vvs og ventilation. Se mere i menuen under "Job hos Bravida" - under lærlinge, eller følg dette link.