Elevatorer

Bravida installerer og servicerer standard person- og godselevatorer over hele landet. Siden 1994 har Bravida Danmark udført service og lovpligtige eftersyn - og fra 2000 har Bravida udført nyinstallation af elevatorer.

Projektstyring

Bravida har stor erfaring med projektstyring af installationsopgaver, og har her fokus på koordinering af skakt og bygningsforhold så elevatoren passer på montage-tidspunktet.

Efter ordrebekræftelse/kontrakt udarbejder Bravida sammen med producenten af den ønskede type elevator konkrete projekttegninger, der skal godkendes af bygherre inden produktionsopstart. Tidsplan, materialer, dokumenter og afsluttende kontrol med Arbejdstilsynet m.m. koordineres så aflevering foretages til aftalte tid.

Uddannelse
 
Der er skrappe krav til uddannelsen af servicemontører af elevatoreftersyn. Dette betyder, at alle servicemedarbejdere med mindre end 10 års erfaring skal have gennemgået en særlig serviceuddannelse. Alle Bravida Danmarks elevatormontører er anerkendt af Arbejdstilsynet, og har den påkrævede erfaring og uddannelse.

Samarbejde
 
Bravida Danmark projekterer og installerer elevatorer fra Orona. Vi har valgt en samarbejdspartner som leverer elevatorer af en kvalitet som vi kan stå inde for. Du kan læse meget mere om Oronas produkter i boksen her til højre eller på http://www.orona-group.com/
 
Du kan selv designe din egen elevator på Oronas hjemmeside, eller i linket her: http://www.orona-group.com/en/sections/orona-solutions/designer.php  
 
Øvrige samarbejder
 
Bravida har et tæt samarbejde med prøvningsinstitutter og myndigheder, bl.a. Arbejdstilsynet, i forbindelse med afsluttende kontrol, enhedsverificering, typegodkendelser og lovpligtige faldprøver.
Kontakt vores elevatorafdeling direkte på +45 9612 7636 eller find din nærmeste Bravidaafdeling her.

Kontakt

Kontakt vores elevatorafdeling direkte:

Tlf: +45 9612 7636

Referencer

Se et udpluk af vores referenceliste her.

<< klik her >>