Om tjenesten

Ansøg senest: 27.07.2024

Hvor: Sjælland

Ansøg nu!

Afdelingschef

Er du en erfaren leder gerne med baggrund inden for byggeriet eller relaterede brancher?  Har du evnen til at lede et team af dedikerede fagfolk? Så er du måske den afdelingschef, vi søger til at stå i spidsen for vores voksende VSS entrepriseafdeling i Kalundborg.

Vi søger en engageret og erfaren leder til at være ansvarlig for vores entrepriseteam. I teamet har vi en erfaren fagstærk VVS afdelingsleder, som i samarbejde med dig skal planlægge og styre de store entrepriseprojekter vi har i Kalundborgområdet. Din rolle vil først og fremmest være ledelse, overblik, planlægning og det overordnede økonomiske ansvar. Du vil være overordnet ansvarlig for, at vi har de rigtige medarbejdere til at løse opgaverne. Vi har gode støttefunktioner, som HR, HSE, controlling og ISO certificerede arbejdsgange, så du vil få støtte og vejledning hele vejen rundt. 

Du får reference til regionsdirektøren for Region Entreprise Øst, som dækker Sjælland. Du bliver desuden en del af ledergruppen og bliver en del af et stort kompetent netværk bestående af alle Bravidas afdelingschefer indenfor de tekniske fag.

Som leder vil vi godt sikre, at du er bedst muligt klædt på til opgaven og derfor vi tilbyder vi løbende udvikling og uddannelse.

 

Dine opgaver omfatter bl.a.:

 • Daglig ledelse og udvikling af medarbejderne og afdelingen
 • Overordnet budget- og økonomiansvar for de store projekter
 • Vedligeholde og udvikle relationer til kunder
 • Sikre at vi lever op til de gældende retningslinjer for arbejdsmiljø og kvalitetssikring
 • Vurdere og prissætte opgaver.

 

Hvem er du?

 • Relevant baggrund f.eks. uddannelse inden for ledelse herunder ingeniør eller tilsvarende – eller erfaring fra tilsvarende stilling
 • Motiveres af lederopgaven og er en erfaren og motiverende leder
 • Solid driftsøkonomisk indsigt og forståelse
 • God til at formulere dig i både skrift og tale
 • Arbejder målrettet og resultatorienteret
 • God til at følge op
 • En leder som medarbejdere gerne vil arbejde for og med.

 

Vi tilbyder:
Vi tilbyder dig en alsidig rolle i en virksomhed med færdigheder inden for alle de tekniske fag. Du får en central rolle i en målbevidst og vækstorienteret organisation med god mulighed for at påvirke din egen stilling og afdelingens fremtidige udvikling. Du indtræder i Region Entreprise Østs ledelsesteam sammen med regionens øvrige afdelingschefer.

Da vi udvider og opbygger organisationen bredt i Kalundborg, vil der være chefer fra andre afdelinger, som du dagligt kan sparre og arbejde sammen med for at udvikle området.

Derudover får du frihed under ansvar samt en bred kontaktflade med dygtige kollegaer, der allerede nu står klar til at tage godt imod dig. Vi tilbyder desuden en attraktiv lønpakke efter kvalifikation. Hertil er der naturligvis også pensionsordning samt helbreds- og heltidsulykkesforsikring.  

 

Er du interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Udviklingschef Dorthe Ulriksen på 2525 1104 eller dorthe.ulriksen@bravida.dk

 

Ansøgning:
Vi ser meget frem til at høre fra dig og modtage dit CV, hvis du har lyst til at sætte dit præg på afdelingen og blive en del af teamet.

Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

Bravida opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge. En god bygning gør forskellen. Det er grundtanken bag Bravida. Vi er Nordens førende leverandør af tekniske totalløsninger inden for service og installation, og vi hjælper vores kunder med at skabe velfungerende og mere bæredygtige bygninger. Det er Bravidas langsigtede mål at være klimaneutral i hele værdikæden i 2045. Vi er 13.000 medarbejdere, heraf 3.000 i Danmark, i over 180 byer i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Bravidas aktie er noteret på Nasdaq Stockholm. www.bravida.dk
Ansøg nu!