Om tjenesten

Ansøg senest: 24.07.2024

Hvor: Midtjylland

Ansøg nu!

Baneelektriker

Vil du løse Danmarks største og mest spændende opgaver inden for kritisk infrastruktur? Kan du se dig selv i en stolt virksomhed med 100 år på bagen.

… Så kom og bliv en del af udviklingen hos Bravida!

Lige nu søger vi dygtige elektrikere til vores kommende store projekter i Aarhus. Du vil være tilknyttet vores Baneteknikafdeling i Brabrand. Her bliver du en del af et professionelt team, som pt. Arbejder på etableringen af DSB's nye værksted for el tog i Brabrand. Anlægsprojektet består i at etablerer master, kørestrøm, belysning og meget mere. Der ud over arbejder afdelingen med alt indenfor perronarbejder til nye banestrækninger. Vi bygger og vedligeholder tognettet over alt i Danmark, både på vores service-, drift og vedligeholdelsesopgaver, samt når vi renoverer og etablere nye strækninger.

Din arbejdsdag vil foregå i Brabrand på DSB's kommende værksted. Som udgangspunkt vil din arbejdstid vil være fra kl. 7–15, dog du vil også kunne møde projekter med aften- og natarbejde. Sammen med dine højt specialiserede kollegaer har du en varieret arbejdsdag med opgaver for vores gode kunder, som bl.a. kan være, Banedanmark, DSB eller lokalbaner.

 

Du kommer med adgang til en fuldt booket ordrebog med alt, hvad dit elektriker-hjerte begærer:

 • Bliv en del af banens grønne omstilling. Vi bygger de nye grønne værksteder i Aarhus, hvor DSB skal servicere Danmarks nye el-tog
 • Hold trafikken kørende. Vi er med i fronten på service af Banedanmarks kritiske infrastruktur. Hvor vi sørger for at teknikken altid er up to date
 • Kom med bag facaden og lær. Jernbanen er mere end bare tog og skinner. Det er en engageret arbejdsplads, der byder på mange spændende og anderledes tekniske opgaver, som vi løser sammen.

Dette er kun et lille udpluk af afdelingens mange projekter. Vi ønsker i fællesskab at tilpasse dine arbejdsopgaver, således at dine erfaringer og interesser vil bestemme, hvilke opgaver du kommer ud på. Vi sørger for en solid oplæring, så du føler dig klædt på til at varetage opgaverne.

 

Om dig:

 • Uddannet elektriker
 • Behersker dansk både i tale og på skrift
 • Er initiativrig og ansvarsbevidst 
 • Kan arbejde på egen hånd og i hold
 • Kørekort kategori B. 

 

Vi tilbyder vores nye kollega:

 • God og kvalificeret oplæring
 • En varieret arbejdsdag med frihed under ansvar
 • Attraktive løn og arbejdsforhold, herunder pensionsordning, fritidsulykkesforsikring, samt en sundhedsforsikring som dækker hjemmeboende børn
 • Firmabil, telefon, arbejdstøj og godt værktøj
 • Personlig -og faglig udvikling gennem kurser og videreuddannelse
 • Sociale arrangementer, herunder fælles morgenmad, grillarrangementer, julefrokoster m.v.
 • Særlige rabataftaler for Bravidas medarbejdere.

 

Klar til at trække i Bravida-trøjen?
Send dit CV og et par ord om dig selv og din tidligere erfaring. Vi læser ansøgningerne løbende, så send det allerede i dag. Tiltrædelse er hurtigst muligt, men vi venter gerne på de rette kandidater.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte Projektchef Jesper Lund på mail jesper.lund@bravida.dk eller telefon 2525 1562.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

[747]

 

Bravida opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge. En god bygning gør forskellen. Det er grundtanken bag Bravida. Vi er Nordens førende leverandør af tekniske totalløsninger inden for service og installation, og vi hjælper vores kunder med at skabe velfungerende og mere bæredygtige bygninger. Det er Bravidas langsigtede mål at være klimaneutral i hele værdikæden i 2045. Vi er 13.000 medarbejdere, heraf 3.000 i Danmark, i over 180 byer i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Bravidas aktie er noteret på Nasdaq Stockholm. www.bravida.dk
Ansøg nu!