Om tjenesten

Ansøg senest: 01.01.2025

Hvor: Fyn

Ansøg nu!

Lærling el Odense - Søg uopfordret

Fremtidens job! Hvis du er klar til at smøge ærmerne op og tage fat på en uddannelse med rigtig gode fremtidsmuligheder, så har vi lærepladsen til dig!

Til Bravidas el afdelinger i Odense (Entreprise, Service, Automation, CTS, Sikring, Infrastruktur) søger vi nu ekstra elektriker lærlinge, som har lyst til og mod på, at gå i gang med en spændende uddannelse hos en af Danmarks største og førende leverandører af installations- og serviceydelser.
Vi søger pr. 8/1-2024 flere dygtige lærlinge, som kunne tænke sig en bygningsteknisk uddannelse. Elektrikeruddannelsen er en spændende uddannelse, hvor man får et indgående kendskab til el-teknik, samt et stort fagligt afsæt til mange videregående uddannelser. Der vil være tale om et varierende arbejde under gode ansættelsesforhold.

Som medarbejder i Bravida skal du være med til at sikre, at vores kunder og dine kollegaer opfatter dig som værende fleksibel, pålidelig, innovativ og engageret.  

Vi forventer at...

 • du er EUX Elektriker 1 eller EUD Elektriker 2.
 • du er målrettet og klar til at ville færdiggøre en uddannelse.
 • du er stabil, fleksibel og har et godt humør.
 • du kan lide at lære nyt og du kan tage et selvstændigt ansvar for dine opgaver.
 • du er systematisk og har en god ordenssans.
 • du er villig til at arbejde seriøst og koncentreret.
 • du gerne har et kørekort B.

Vi tilbyder: 

Du vil igennem din læretid blive støttet og vejledt gennem en bred uddannelse inden for elbranchen og bygningsautomatik.

 • Vi sikrer, at dine færdigheder kommer i top.
 • Et job med frihed under ansvar i et team af dynamiske og dygtige kolleger.
 • Et udfordrende, attraktivt og ansvarsfuldt job.
 • Gode, stabile arbejds- og ansættelsesvilkår.
 • Mulighed for personlig og faglig udvikling.
 • Helbredssikring, pensionsordning og fritidsulykkesforsikring
 • Stor focus på arbejdsmiljø og din sikkerhed.

Interesseret:

Din ansøgning skal være os i hænde senest 16. oktober 2023.

Du er velkommen til at kontakte lærlingekoordinator Rikke Steen 2525 1420  eller afdelingsleder Jesper Madsen på tlf. 2525 0071 for at høre mere om jobbet.

Upload din ansøgning hurtigst muligt, da vi læser ansøgningerne løbende. 

Bravida indkalder interessante kandidater til en personlig samtale i oktober måned 2023, for indgåelse af uddannelsesaftale.

Tiltrædelse forventes d. 8. januar 2024.

Info: næste ansættelse af lærlinge bliver august 2024.

Om Bravida lærlinge Odense.
Bravida har i dag 42 el-lærlinge som kommer igennem et bredt forløb under sin uddannelse, hvor man kommer til at berører mange forskellige områder i Bravida forskellige afdelinger inden for Entreprise, Service, Automation, CTS, VE Teknik, Sikring & Infrastruktur. Bravida vil i 2021 komme til at udlære 8 nye elektriker lærlinge og det er vores mål at dette antal skal øges de kommende år. Bravida ansætter et bredt udvalg af unge samt voksen lærlinge hvor alle bliver tilgodeset.
Bravida´s lærlinge har i dag etableret en lærlinge klub, som selvstændigt og i samarbejde med Bravida forsøger at afholde forskellige sociale arrangementer hvert år.

Bravida opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge. En god bygning gør forskellen. Det er grundtanken bag Bravida. Vi er Nordens førende leverandør af tekniske totalløsninger inden for service og installation, og vi hjælper vores kunder med at skabe velfungerende og mere bæredygtige bygninger. Det er Bravidas langsigtede mål at være klimaneutral i hele værdikæden i 2045. Vi er 13.000 medarbejdere, heraf 3.000 i Danmark, i over 180 byer i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Bravidas aktie er noteret på Nasdaq Stockholm. www.bravida.dk
Ansøg nu!