Om tjenesten

Ansøg senest: 08.08.2024

Hvor: Sjælland

Ansøg nu!

Medarbejder til graveopgaver

Trives du med grave- og reetableringsopgaver, så søger vi lige nu gravefolk og en håndmand til Bravida El-Net i Ringsted. 

Dine opgaver: 

Dine opgaver vil primært bestå af grave- og reetableringsopgaver i forbindelse med rammeaftaler for Nexel. Du vil tilbringe din arbejdsdag ude på vores projekter på Sjælland.  

Arbejdstiden er på 37 timer om ugen og foregår mellem kl. 06.00 og kl. 17.00, hvilket aftales nærmere med din projektleder. 

Hvem er du?  

Vi forestiller os at du: 

  • Kan reetablere alle typer af grå belægning. 
  • Har kørekort og trailerkort. Minimum type BE.
  • Er indstillet på at tage kurserne: Vejen som arbejdsplads, L-AUS kursus og førstehjælp.
  • Kan læse ledningsoplysninger og benytte en IPad/ telefon til registrering.

Ansøgning og tiltrædelse:  

Hvis stillingen lyder som noget for dig, vil vi sætte stor pris på at høre fra dig. Enten ved at sende din ansøgning samt CV eller kontakte Senior Projektleder Flemming Horsted, på telefon: 2525 1570 eller mail: flemming.h.jensen@bravida.dk

Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat. 

Vi tilbyder: 

Bravida Danmark er en af landets største installationsvirksomheder med over 3.000 medarbejdere fordelt i hele landet. Du bliver en del af regionen Infrastruktur, hvor vi udfører alle former for arbejde der bygger og vedligeholder Danmarks el-infrastruktur, så det er modstandsdygtigt og fremtidssikret.  

Som en del af vores Bravida team kan vi tilbyde dig: 

  • Attraktiv løn og særlige rabataftaler.
  • Mulighed for personlig og faglig udvikling gennem kurser og videreuddannelse.
  • Firmabil, telefon, arbejdstøj og kvalitetsværktøj til at udføre dit arbejde. 
  • Omfattende pensionsordning, fritidsulykkesforsikring og en sundhedsforsikring, der også dækker dine hjemmeboende børn.

Tiltrædelse kan ske hurtigst muligt.

 

Vi ser frem til at høre fra dig og byde dig velkommen til Bravida! 

 

 [756]

 

Bravida opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge. En god bygning gør forskellen. Det er grundtanken bag Bravida. Vi er Nordens førende leverandør af tekniske totalløsninger inden for service og installation, og vi hjælper vores kunder med at skabe velfungerende og mere bæredygtige bygninger. Det er Bravidas langsigtede mål at være klimaneutral i hele værdikæden i 2045. Vi er 13.000 medarbejdere, heraf 3.000 i Danmark, i over 180 byer i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Bravidas aktie er noteret på Nasdaq Stockholm. www.bravida.dk
Ansøg nu!