Om tjenesten

Ansøg senest: 27.07.2024

Hvor: Sjælland

Ansøg nu!

Projektchef og Projektledere

Vi giver bygninger liv!

Vi søger faglig stærke og erfarende projektledere til vores VVS/Sprinkler entrepriser i Kalundborg. Med udgangspunkt i kontoret i Kalundborg tilbydes du et spændende og ansvarsfuldt job, der dagligt vil kræve at du bringer al din ekspertise og erfaring i spil. Du kommer til at arbejde med alle aspekter inden for projektledelse: såsom produktionsplanlægning, økonomi, kvalitetssikring og dokumentation mv. Med reference til afdelingslederen og i samarbejde med vores øvrige dygtige og engagerede projektledere i teamet, får du medansvaret for projektstyring af VVS/sprinklerprojekter.

Om jobbet:
Du kan se frem til følgende arbejdsopgaver:

 • Projektøkonomi
 • Tilsyn med arbejdet på byggepladserne
 • Strukturering af arbejdet
 • Indkøb af materialer
 • Koordinering af arbejdsopgaver
 • Arbejdsmiljø og tilsyn
 • Evt. personaleansvar eller styring af UE'er.

Om dig:
Tøv endelig ikke med at ansøge, hvis blot du kan se dig selv i nogle af nedenstående punkter:

 • Du har projekterfaring og har stor praktisk erfaring med redskaber inden for projekthåndtering i branchen
 • Du er uddannet VVS-ingeniør, VVS-installatør eller tilsvarende
 • Din uddannelsesmæssige baggrund har givet dig indgående teoretisk og teknisk viden inden for VVS-installationer, som du sørger for at holde ved lige
 • Har du samtidig en håndværksmæssig baggrund, er det en klar fordel, men ikke et krav
 • Dertil har du et indgående kendskab til AB92/AB18 og et stærkt købmands-gen, der sikrer din gode økonomiske forståelse
 • Du kommunikerer godt og sikkert i såvel skrift som i tale.

Som person er du handlingsorienteret og udstyret med et højt drive. På arbejdspladsen er du en holdspiller og bidrager aktivt til produktivitet og trivsel i dit team. Din arbejdsmoral bærer præg af struktur og sans for detaljerne, hvilket er nødvendige forudsætninger i dit arbejde. Som kollega er du fleksibel og hjælpsom, og du bidrager med energi og et godt humør. Yderligere er det væsentlig at du tager ansvar, og formår at engagere folk omkring dig.

Vi tilbyder:
Et alsidigt og udfordrende job hos Nordens førende leverandør af tekniske installations- og serviceydelser. Der er gode udviklingsmuligheder i jobbet, og du løbende vil få opdateret din tekniske viden inden for ventilationsområdet. Derudover får du stor fleksibilitet under ansvar, samt en bred kontaktflade med dygtige kolleger, kunder og leverandører.

Vi tilbyder naturligvis gode og stabile arbejds- og ansættelsesforhold, en konkurrencedygtig løn og pensions- samt sundhedsordning samt løbende relevant uddannelse.

Sidst men ikke mindst vil du opleve en afdeling med god humor og højt til loftet. Vi fejrer vores sejre og støtter hinanden i dagligdagen. For os er det sociale fællesskab lige så vigtigt, som det faglige. Her i afdelingen hjælper og støtter vi hinanden.

Interesseret?
Vi ser frem til at byde vores nye kollega velkommen hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om jobbet, er du velkommen til at kontakte Senior HR Partner Dorthe Ulriksen på dorthe.ulriksen@bravida.dk  eller tlf: 2525 1104 eller afdelingsleder Simon Frederiksen på tlf. 2525 1946 eller mail: simon.a.frederiksen@bravida.dk for at høre mere om jobbet.

Ansøgning:
Upload din ansøgning og dit CV på www.bravida.dk snarest muligt, da vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende. Vi venter gerne på den rette kandidat.

Bravida opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge. En god bygning gør forskellen. Det er grundtanken bag Bravida. Vi er Nordens førende leverandør af tekniske totalløsninger inden for service og installation, og vi hjælper vores kunder med at skabe velfungerende og mere bæredygtige bygninger. Det er Bravidas langsigtede mål at være klimaneutral i hele værdikæden i 2045. Vi er 13.000 medarbejdere, heraf 3.000 i Danmark, i over 180 byer i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Bravidas aktie er noteret på Nasdaq Stockholm. www.bravida.dk
Ansøg nu!