Om tjenesten

Ansøg senest: 24.07.2024

Hvor: Midtjylland

Ansøg nu!

Specialarbejder/arbejdsmand til Bane-El

Til vores el-infrastruktur afdeling i Aarhus søger vi en dygtig medarbejder til store el-projekter på jernbanen, specifikt søger vi til vores store projekt på DSB's nye værksted for el tog i Brabrand. Vi tilbyder dig en rolle, hvor du kan bringe din generelle håndværkssnilde i spil, på en arbejdsplads der er essentiel for den danske infrastruktur. Overordnet søger vi en specialarbejder/arbejdsmand der kan gå til hånde med meget alsidige opgaver.

Nogle af dine arbejdsopgaver er bl.a.:

 • Træk af kabler
 • Rejsning af master
 • Montage og sporkomponenter.

Bravida er meget mere end en traditionel el, vvs og ventilationsforretning. Igennem adskillige år har vi udviklet en række specialer og kompetencer, hvor vi har en unik styrke i forhold til vores konkurrenter. I Bane-El Vest afdelingen udfører vi bl.a. opgaver i forbindelse med nybygning og ombygning af el-anlæg ved jernbanen. Herunder belysningsprojekter, kørestrøms projekter og højspændingsarbejde. Kort sagt alt der har med el-arbejder at gøre i forbindelse med Danmarks infrastruktur.

Vi er drevet af at levere professionelle og kvalitetsbevidste el løsninger til vores gode og langvarige kunder, hvilket vi håber du kan genkende i dig selv. Hvis du sætter en ære i at levere et professionelt stykke arbejde, så er vi sikre på at vi har arbejdspladsen for dig. 

Om dig:

 • Har hænderne godt skruet på
 • Kan arbejde selvstændigt og i grupper
 • Er ansvarsbevidst og professionel
 • Sætter den gode kunderelation højt
 • Er indstillet på en fleksibel arbejdstid når det gælder
 • Bevarer overblikket i pressede situationer
 • Har en god portion humor og vil bidrage til den gode arbejdsplads
 • Du må meget gerne have trailerkort, men det er ikke et krav.


Vi tilbyder:

Et udfordrende og udviklende job i en spændende virksomhed med ambitiøse mål. Professionelt indgår du i et godt arbejdsmiljø, hvor du bliver en del af et team af andre dygtige og engagerede teknikere. Du får en afvekslende og selvstændig arbejdsdag i en virksomhed med en flad organisationsstruktur, hvor du løbende er i dialog med ledelsen. Vi er en afdeling der går meget op i at skabe et uformelt og socialt rum for vores kollegaer, hvor der er plads til humor samt at man bliver hørt og føler sig respekteret. Vi tilbyder desuden en attraktiv løn- og pensionsordning samt sundheds- og heltidsulykkesforsikring m.m.


Interesseret?
Den forventede tiltrædelse er snarest mulig, men vi venter gerne på de rette kandidater. Ansøgningerne vil blive behandlet fortroligt.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte projektchef Jesper Lund på mail jesper.lund@bravida.dk eller telefon 2525 1562.

 

Bravida har fokus på inklusion for personer med usynlige handicap og er en del af Solsikkeprogrammet.
  

[747]

 

Bravida opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge. En god bygning gør forskellen. Det er grundtanken bag Bravida. Vi er Nordens førende leverandør af tekniske totalløsninger inden for service og installation, og vi hjælper vores kunder med at skabe velfungerende og mere bæredygtige bygninger. Det er Bravidas langsigtede mål at være klimaneutral i hele værdikæden i 2045. Vi er 13.000 medarbejdere, heraf 3.000 i Danmark, i over 180 byer i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Bravidas aktie er noteret på Nasdaq Stockholm. www.bravida.dk
Ansøg nu!