Om tjenesten

Ansøg senest: 09.08.2024

Hvor: Københavnsområdet

Ansøg nu!

Technical Facility Manager

Kan du lide at få tingene til at gå op i en højere enhed? Er du servicemindet og arbejder effektivt? Vil du være med til at opretholde vores høje serviceniveau, og medvirke til fortsat at udvikle vores forretning og løfte den til nye højder? Så er det måske lige præcis dig vi leder efter!

Alsidig manager til tværfaglig administration af serviceopgaver

I forbindelse med Bravidas nye FM-region søger vi nu, til spændende og omfattende FM kunde aftaler, en technical facility manager med et administrativt gen, sans for struktur og forståelse for de teknisk tværfaglige områder. I samarbejde med driftsansvarlige og serviceledere i afdelingerne vil du have et stort tværfagligt samarbejde med afdelingernes faste teams af teknikere og montører på el-, VVS- og ventilationsområderne. Du bliver ansvarlig for en række kunder inden for alle de tekniske fag. Med udgangspunkt i kontoret på Amager bliver det din opgave, at agere bindeled mellem kontrakternes opgaver og alle de relevante kollegaer. Du får en afvekslende og udfordrende hverdag med stor frihed og selvstændig opgaveløsning. 

 

I jobbet indgår blandt andet følgende arbejdsopgaver:

 • Rådgive og skabe forbedringer indenfor energi og optimering af kundens bygninger
 • Koordinering og opfølgning af opgaver, samt udarbejdelse af tilbud og dokumenter
 • Fejlafhjælpning på eksisterende installationer
 • Opdatering af tekniske data, servicerapporter og registreringer i b.la. IT-systemet Planon
 • Daglig støtte til kunderne og driftsteknikerne
 • Foretage inspektioner af faciliteterne og udarbejde rapporter på strategisk og taktisk nivea
 • Opfølgning af KPI mål 
 • Udarbejde økonomiske rapporter og prognoser

 

Den rette person til stillingen:

Tøv ikke med at søge stillingen, hvis du bare kan genkende dig selv i nogle af punkterne.

 • Uanset hvilken uddannelsesbaggrund du har, er det vigtigt, at dine IT kundskaber er solide og har kendskab til Dalux eller andre FM systemer
 • Har erfaring med facility management
 • Er bredt teknisk funderet
 • Villig til at formidle viden videre til både kunder og kolleger
 • Stærk økonomisk forståelse
 • Er serviceminded, selvstændig, fleksibel og kundeorienteret
 • Kan kommunikere på dansk i skrift og tale på alle organisatoriske niveauer

 

Vi tilbyder

Et team, hvor trivsel og kundetilfredshed er i centrum, og hvor hverdagen er fyldt med spændende og engagerende opgaver, samt et godt arbejdsmiljø. Når du er ansat hos os, kan du se frem til et alsidigt job med stort råderum, hvor du er med i beslutningsprocesser og har indflydelse på projektet. Vi investerer i din faglige udvikling og sikrer, at dine færdigheder er helt i top gennem målrettet efteruddannelse og specialisering.

Ydermere får du nogle af branchens bedste og mest stabile arbejds- og ansættelsesvilkår. Vi tilbyder konkurrencedygtig løn, god pensionsordning samt omfattende helbreds- og heltidsulykkesforsikring, der giver dig tryghed i hverdagen.

 

Ansøgning:

Ved du allerede nu, at jobbet er noget for dig, så send dit CV og en ansøgning med nogle ord om dig selv via nedenstående link. Vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt og kalder løbende til samtale, så vi hører helst fra dig hurtigst muligt. Din ansøgning bliver selvfølgelig behandlet fortroligt. 

 

Spørgsmål:

Har du spørgsmål til stillingen, er du altid velkommen til at kontakte Charlotte Nielsen på 2525 1278,  eller på mail charlotte.c.nielsen@bravida.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Bravida har fokus på inklusion for personer med usynlige handicap og er en del af Solsikkeprogrammet.

 

[806]

Bravida opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge. En god bygning gør forskellen. Det er grundtanken bag Bravida. Vi er Nordens førende leverandør af tekniske totalløsninger inden for service og installation, og vi hjælper vores kunder med at skabe velfungerende og mere bæredygtige bygninger. Det er Bravidas langsigtede mål at være klimaneutral i hele værdikæden i 2045. Vi er 13.000 medarbejdere, heraf 3.000 i Danmark, i over 180 byer i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Bravidas aktie er noteret på Nasdaq Stockholm. www.bravida.dk
Ansøg nu!