Om tjenesten

Rolle: Serviceleder

Ansøg senest: 03.08.2024

Hvor: Sønderjylland

Ansøg nu!

Teknisk ansvarlig ventilations- og køleservice

Vil du være en del af Bravidas udvikling? Ønsker du at skabe værdi for både kunder og kollegaer, ved at sikre en god og effektiv hverdag? Har du en teknisk baggrund eller erfaring med køleservice? Så vil vi gerne høre fra dig!

I Serviceafdelingen for ventilation og køl i Esbjerg, er vi et team af dygtige og engagerede kollegaer, der mangler dig på holdet som teknisk ansvarlig for ventilations- og køleservice.
Som teknisk ansvarlig får du ansvaret for at rådgive kunder og kollegaer om design af ventilation og køletekniske anlæg og løsninger fra vores kontor i Esbjerg.

Din hverdag er alsidig og fleksibel, styret af vores kunders behov og du vil have en stor frihed i din daglige planlægning.
Du vil arbejde tæt sammen med kompetente kollegaer, som står klar til at bakke op og hjælpe, hvilket skaber en stor kontaktflade i hverdagen. Som teknisk ansvarlig får du det overordnede ansvar for at designe og supportere effektive tekniske løsninger ud fra vores kunders behov samt at rådgive herom til serviceledere og teknikere. 

Med reference til servicechefen for ventilationsafdelingen i Esbjerg, vil arbejdsopgaverne blandt andet være:

 • Designe og supportere effektive tekniske løsninger inden for ventilation og køl
 • Udarbejdelse og beregning af tilbud
 • Opfølgning på udbedringer og mersalg til kunder efter endt årlig service
 • Yde teknisk support ved daglige akutte serviceopgaver.
 • Samarbejde med kunder om drift og vedligeholdelse, samt udarbejde servicekontrakter.
 • Generel teknisk rådgivning til kunder og kollegaer.

 

Hvem er du?
Tøv ikke med at søge, hvis bare du kan se dig selv i nogle af nedenstående punkter:

 • Uddannet bygnings- eller maskiningeniør, teknisk designer eller lignende relevant uddannelse
 • Erfaring med ventilation og køleteknik samt rådgivning af tekniske løsninger fra lignende stilling
 • God til at søge ny teknisk viden og videreformidle denne
 • Lægger stor vægt på et godt teamwork og positivt samarbejde med kunder og kollegaer
 • Kan arbejde selvstændigt
 • Du trives i et uhøjtideligt miljø med højt til loftet, faglighed og kunder i fokus.

 

Vi tilbyder:
Et alsidigt og udfordrende job hos Nordens førende leverandør, af tekniske installations- og serviceydelser. Hos Bravida bliver du hørt og inddraget, hvilket giver dig en unik mulighed for at påvirke og bidrage til at videreudvikle god serviceledelse. Vi værner om en uhøjtidelig kultur med stort fokus på mål og resultater, hvor personlig udvikling støttes gennem både intern og ekstern efteruddannelse. 

Du vil opleve frihed under ansvar i vores professionelle og uformelle team, hvor du får en alsidig stilling med tæt kontakt til vores kunder og kollegaer. Vi tilbyder desuden en attraktiv lønpakke, pensionsordning samt helbreds- og heltidsulykkesforsikring.

 

Interesseret?
Lyder dette, som noget for dig? Så upload din ansøgning og CV på Bravidas hjemmeside. Tiltrædelse sker hurtigst muligt og vi indkalder løbende til samtaler. Derfor opfordrer vi dig til at sende din ansøgning snarest.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Søren Madsen på mobil 25253759 eller sende en mail til Soren.madsen@bravida.dk

[267]

Bravida opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge. En god bygning gør forskellen. Det er grundtanken bag Bravida. Vi er Nordens førende leverandør af tekniske totalløsninger inden for service og installation, og vi hjælper vores kunder med at skabe velfungerende og mere bæredygtige bygninger. Det er Bravidas langsigtede mål at være klimaneutral i hele værdikæden i 2045. Vi er 13.000 medarbejdere, heraf 3.000 i Danmark, i over 180 byer i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Bravidas aktie er noteret på Nasdaq Stockholm. www.bravida.dk
Ansøg nu!