Om tjenesten

Ansøg senest: 11.08.2024

Hvor: Københavnsområdet

Ansøg nu!

Trafikplanlægnings- og jernbanesikkerhedsansvarlig

Har du et skarpt overblik, som kan gøre en forskel? Trives du med en bred kontaktflade bestående af kollegaer, kunder, myndigheder, leverandører, underentreprenører, konsulenter og øvrige afdelinger i Bravida Danmark? Kan du holde hoved koldt og bevare et overblik over jernbanesikkerhed og trafikplanlægning?

Til vores Baneteknik afdeling i Brøndby søger vi nu en trafikplanlægnings- og jernbanesikkerhedsansvarlig. Hos Baneteknik varetager vi de tekniske opgaver der har at gøre med Danmarks jernbane infrastruktur. Vi laver mindre el-opgaver, signal-, spor- og sikringsanlæg samt nye anlægsprojekter inden for alt fra perronarbejder til nye banestrækninger.

Som jernbanesikkerhedsansvarlig og Trafikalplanlægger får du det unikke ansvar med, at sikre de bedst mulige trafikale og jernbanesikkerhedsmæssige løsninger for arbejderne. Du får tæt kontakt til vores kunder, når der er behov for nye planlægningsopgaver og trafiktekniske løsningsforslag. Du kan ved særlige behov blive bedt om, at bidrage med teknisk viden ifm. tilbudsopgaver mm.

Du vil blive en del af et fagligt stærkt hold af kollegaer på kontoret, der vil medvirke til en god oplæring i jobbet.

 

Jobbet: 

Med ansvar for jernbanesikkerhed og trafikplanlægning vil dine primære opgaver være:

 • Deltage i planlægning og logistikken af vores arbejder herunder bestilling af sporspærringer, kørestrømsafbrydelser mm. samt optimering og koordinering af samarbejde imellem Bravida og øvrige entreprenører samt bygherre.
 • Have dialog/korrespondance med Banedanmark Sikkerhed, Trafik og Teknisk Drift ifm. planlægning af arbejderne.
 • Sikre, at nødvendige sikkerhedspapirer, herunder jernbanesikkerhedsplaner, sporspærrings- og kørestrømscirkulærer fordeles til sikkerhedspersonale og projektledere.
 • Planlægning af ressourcer, materiel, og materialer i samarbejde med projektlederne og sikre, at der kun anvendes infrastrukturgodkendt sikkerhedspersonale og køretøjer.
 • Hjælpe med at sikre, at personalet får vedligeholdt uddannelse i jernbanesikkerhed, herunder EUSR, Pas på på Banen og kørestrøm mv. i samarbejde med den øvrige ledelse.
 • Sikre, at de nødvendige regler, normer og vejledninger af betydning for jernbanesikkerheden foreligger, herunder også forskrifter for kørsel på infrastrukturen i Danmark.
 • Hjælpe projektlederne med dokumentation samt sikring af, at virksomhedens systemer for jernbanesikkerhed, kvalitet, miljø og arbejdsmiljø følges.
 • Lave opfølgning på jernbanesikkerhedsmæssige hændelser, risici- og arbejdsmiljø indberetninger. 

 

Den rette profil: 

 • Er uddannet SR1 arbejdsleder, herunder enten aktiv eller administrativ SR1 arbejdsleder.
 • Erfaring som håndværker, uddannet eller have en teknisk baggrund/kendskab/erfaring samt have administrativt flair, vil være en fordel men ikke et krav.
 • Du trives med mennesker og har situationsfornemmelse.
 • Du er strukturet og har et godt overblik.

 

Vi tilbyder:

Et alsidigt og udfordrende job hos Nordens førende leverandør af tekniske installations- og serviceydelser.  Du er direkte med i beslutningsprocessen i en flad og effektiv organisationsstruktur. Der er gode udviklingsmuligheder i jobbet, og du vil løbende få opdateret din tekniske viden. På vores kontor i Brøndby har vi kantineordning, vi tilbyder desuden pensionordning samt sundhedsforsikring.

 

Yderligere oplysninger:

Du er velkommen til at kontakte afdelingschef Jasper Raffel på telefon: 2525 0086 / mail: jasper.raffel@bravida.dk.

 

Ansøgning:

Upload din ansøgning og dit CV på www.bravida.dk snarest muligt, da vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende. Vi venter gerne på den rette kandidat.

 

[750]

Bravida opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge. En god bygning gør forskellen. Det er grundtanken bag Bravida. Vi er Nordens førende leverandør af tekniske totalløsninger inden for service og installation, og vi hjælper vores kunder med at skabe velfungerende og mere bæredygtige bygninger. Det er Bravidas langsigtede mål at være klimaneutral i hele værdikæden i 2045. Vi er 13.000 medarbejdere, heraf 3.000 i Danmark, i over 180 byer i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Bravidas aktie er noteret på Nasdaq Stockholm. www.bravida.dk
Ansøg nu!