Om tjenesten

Rolle: Administration

Ansøg senest: 24.07.2024

Hvor: Fyn

Ansøg nu!

Tværfaglig Servicekoordinator

Er du servicemindet og kundeorienteret? Trives du i en alsidig og til tider travl hverdag med mange forskellige opgaver? Så er denne stilling helt sikkert noget for dig.

Til Bravidas afdeling Datacenter i Odense søger vi en servicekoordinator. Med reference til servicechefen og i samarbejde med øvrige kollegaer får du et ansvars fyldt og alsidigt job. Med din evne for at koordinere og planlægge, vil du blive et vigtigt bindeled mellem kunder, ledere og teknikere i afdelingen.

Med reference til servicechefen og i samarbejde med øvrige kollegaer får du et selvstændigt og udfordrende job i en tværfaglig afdeling, hvor du med din evne for at koordinere og planlægge, vil blive et vigtigt bindeled mellem kunder, ledere og teknikere/montører i serviceafdelingen. Du vil derfor skulle bringe al din ekspertise og erfaring i spil, så kunder og medarbejdere oplever høj kvalitet og motivation – samt trives og er tilfredse.

 

Om jobbet:

I jobbet indgår blandt andet følgende arbejdsopgaver:

 • Modtage henvendelser fra kunder og teknikere via mail og telefon
 • Planlægning og opfølgning af service- og ad-hoc arbejde / Udtage og videresende arbejdsordre / Koordinering af arbejdsordrer
 • Ad hoc-administrative og praktiske opgaver – f.eks. håndtering af husets aftaler / Opfølgning på igangværende opgaver
 • Gennemgang af service for klargøring til fakturering og indeksering
 • Oprettelse af kunder og sørge for det korrekte data kommer i vores interne system
 • Fakturering af afdelingens opgaver i samarbejde med afdelingens projekt- og serviceledere

 

Om dig:
Uanset om du har en kontoruddannelse og erfaring fra lignende ansættelser eller har en håndværksuddannelse som fx elektriker. Det er vigtigt at du sætter en ære i at levere god service og har gode IT-kundskaber.

Derudover ser vi gerne at du:

 • Kan kommunikere klart på dansk både skriftligt og mundtligt på alle organisatoriske niveauer, og du også har gode engelskkundskaber
 • Du har en god økonomisk forståelse
 • Du er naturligt serviceminded og sætter altid kunden i centrum
 • Du kan håndtere mange opgaver og koordinere i en varieret hverdag med intern og ekstern kontakt.
 • Du har en positiv og proaktiv tilgang, som arbejder struktureret, effektivt og målrettet.
 • Du er en god kollega, der har gode samarbejdsevner


Du får:

Et alsidigt fuldtidsjob i et engageret team med et positivt og godt arbejdsklima. Vi tilbyder gode og stabile ansættelses- og arbejdsforhold. Vi har fokus på støtte og oplæring i jobbet og systemerne, ligesom der løbende er fokus på din personlige og faglige udvikling.

I Bravida har vi vores egen Bravidaskole, og du kommer derfor løbende på kurser og uddannelse. Afdelingen er i udvikling, og du vil have mulighed for at sætte dit præg på stillingen med mulighed for mere ansvar og indflydelse. Kulturen er uhøjtidelig og humoristisk, dog stadig med stort fokus på mål og resultater. Dertil tilbydes du selvfølgelig en attraktiv løn, god pension, helbreds- og sundhedsforsikring.


Interesseret?
Du er velkommen til at kontakte Signe Zarske på telefon 2525 3458 eller mail signe.zarske@bravida.dk for at høre mere om jobbet.


Ansøgning

Er du interesseret, så upload din ansøgning og dit CV hurtigst muligt, da vi læser ansøgninger løbende. Tiltrædelse er hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat. 

 

[217]

Bravida opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge. En god bygning gør forskellen. Det er grundtanken bag Bravida. Vi er Nordens førende leverandør af tekniske totalløsninger inden for service og installation, og vi hjælper vores kunder med at skabe velfungerende og mere bæredygtige bygninger. Det er Bravidas langsigtede mål at være klimaneutral i hele værdikæden i 2045. Vi er 13.000 medarbejdere, heraf 3.000 i Danmark, i over 180 byer i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Bravidas aktie er noteret på Nasdaq Stockholm. www.bravida.dk
Ansøg nu!