Om tjenesten

Rolle: Serviceleder

Ansøg senest: 01.08.2024

Hvor: Fyn

Ansøg nu!

Tværfaglig serviceleder til datacenter

Vil du være med til at arbejde i et internationalt miljø, hvor vi sikrer drift og vedligehold af kundens el tekniske anlæg? Vil du være en del af et professionelt fællesskab med gode kollegaer? Så er denne stilling helt sikkert noget for dig. 

 

Bliv en del af et specialiseret og kundemindet team

Til vores datacenter afdeling i Odense søger vi en tværfaglig projekt-/serviceleder med baggrund som elektriker. Her får du muligheden for at arbejde i et internationalt miljø med spændende opgaver inden for bl.a. brand, sikring, lavspænding, samt lede projekter for vores datacenterkunder. Du bliver en del af et team af dygtige og engagerede kollegaer med høj faglig stolthed. Vi er specialiserede i at sikre, at kundernes tekniske installationer altid fungerer. Det betyder, at vi kan tilbyde dig muligheden for at arbejde en bred vifte af de fleste typer af brand-, sikrings og lavspændings opgaver, samt supporterer dine kollegaer inden for mekaniske opgaver ved behov.

Som projekt-/serviceleder får du en selvstændig og ansvarsfuld rolle, med stor frihed under ansvar. Du vil få det økonomiske, tekniske ansvar, med reference til servicechefen for datacenter afdelingen i Odense. Du vil også få muligheden for at opbygge og udvikle en solid faglig kompetence inden for et område i vækst og udvikling. Du skal derfor bringe al din ekspertise og erfaring i spil, så både kunder og medarbejdere oplever høj kvalitet og motivation – samt trives og er tilfredse. Din evne til at lede og motivere er mindst lige så vigtig som dine tekniske færdigheder.

 

Dine opgaver:

 • Sikre effektiv ledelse og motivation af serviceteknikere, samt planlægge og koordinere opgaver i tæt samarbejde med kunden
 • Yde teknisk vejledning og administrativ assistance til reparationer, servicering og mersalg
 • Håndtere drift og vedligeholdelse med kunder, lede mindre projekter og sikre bemanding til akutte opgaver
 • Planlægge og overholde budgetter og kontrakter, samt udarbejde tilbud og administrere fakturering
 • Styre og lede mindre projekter
 • Udarbejde dokumentation, kommunikere effektivt både internt og med kunder, samt supportere via mail og telefon

Din hverdag er alsidig og fleksibel, da den i høj grad styres af vores kunder og deres behov. Du har stor frihed i din daglige planlægning, denne kan dog udfordres af akutte opgaver, som du sikrer bemanding til.

 

Hvem er du?

Søg stillingen hvis du kan se dig selv i nogle af nedenstående punkter:

 • Du er uddannet elektriker, el-installatør eller tilsvarende
 • Du er struktureret, fokuseret og kvalitetsbevidst med evnen til at arbejde selvstændigt og i teams. Du er omstillingsparat og bidrager aktivt til et positivt arbejdsmiljø
 • Du arbejder godt både selvstændigt såvel som i teams
 • Du besidder klare kommunikationsfærdigheder og gode samarbejdsevner
 • Du har en god økonomisk forståelse og IT-kompetencer med nemhed ved at lære nye systemer
 • Du er naturligt servicemindet og sætter altid ”kunden i centrum”
 • Du har gode engelskkundskaber
 • Du har kørekort B og har en ren straffeattest

Vi er desuden et godt sted at være, hvis du trives i et uhøjtideligt miljø med højt til loftet, faglighed og kunder i fokus.

 

Vi tilbyder:

Et alsidigt og udfordrende job hos Nordens førende leverandør, af tekniske installations- og serviceydelser. Hos Bravida bliver du hørt og inddraget, hvilket giver dig en unik mulighed for at påvirke og bidrage til at videreudvikle god serviceledelse. Vi værner om en uhøjtidelig kultur med stort fokus på mål og resultater, hvor personlig udvikling støttes gennem både intern og ekstern efteruddannelse.

Du vil opleve frihed under ansvar i vores professionelle og uformelle team, hvor du får en alsidig stilling med tæt kontakt til vores kunder og kollegaer rundt i landet. Vi tilbyder også en attraktiv lønpakke samt god pension, helbreds- og sundhedsforsikring.

 

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte servicechef Signe Zarske på telefon 2525 3458 eller mail: signe.zarske@bravida.dk 

 

Ansøgning og ansøgningsfrist

Upload din ansøgning og cv på Bravidas hjemmeside. Vi læser ansøgninger og indkalder til samtale løbende, så send din ansøgning snarest muligt.

 

Ansøgning
Er du interesseret, så upload din ansøgning og dit CV hurtigst muligt, da vi læser ansøgninger løbende. Tiltrædelse er hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat. 

 

Bravida har fokus på inklusion for personer med usynlige handicap og er en del af Solsikkeprogrammet.

[217]

Bravida opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge. En god bygning gør forskellen. Det er grundtanken bag Bravida. Vi er Nordens førende leverandør af tekniske totalløsninger inden for service og installation, og vi hjælper vores kunder med at skabe velfungerende og mere bæredygtige bygninger. Det er Bravidas langsigtede mål at være klimaneutral i hele værdikæden i 2045. Vi er 13.000 medarbejdere, heraf 3.000 i Danmark, i over 180 byer i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Bravidas aktie er noteret på Nasdaq Stockholm. www.bravida.dk
Ansøg nu!