Om tjenesten

Ansøg senest: 11.07.2024

Hvor: Sønderjylland

Ansøg nu!

Energi og Klima Projektassistent Trainee

 

Vil du også være med til at give bygninger liv?

Vil du kickstarte din karriere i Nordens største leverandør af multitekniske serviceydelser, så søg ind på Bravida Nordic Trainee Program. For at lykkes i stillingen kræver det, at du kan navigere i forandringer, udnytte den nyeste teknologi og bruge løs af dine tekniske og menneskelige evner. Vi tilbyder dig et attraktivt udviklingsforløb, i en organisation præget af vilje, indlevelse og mål om at være de bedste til det, vi gør.

Ansættelsen starter i efteråret 2024, og selve forløbet med de øvrige deltagere fra Bravidas afdelinger i Norge, Sverige og Finland starter til januar og løber i et år. Du vil i hele perioden være tilknyttet vores afdeling Energi & Klima i Kolding. Samtidig deltager du i det fælles nordiske udviklingsforløb med andre nyuddannede på tværs af fag og geografi.

 

Hverdagen på Nordic Trainee Program

Din hverdag vil bestå af varierende opgaver, der alle er relateret til de forskellige opgaver i afdelingen, som du vil blive tilknyttet. Her får du indsigt og erfaring i alle faserne af opgaverne, du vil få kendskab til alt lige fra det økonomiske og tekniske til, hvad god ledelse er, samt fokus på arbejdsmiljø, kvalitetssikring og idriftsættelse. Du får fra start af praktisk erfaring, samt en stor kontaktflade internt i Bravida såvel som eksternt ude ved kunderne. Det vil give dig en stor indsigt i og forståelse for, hvordan en afdeling fungerer i et af Skandinaviens største teknikhuse.

 

Et udpluk af dine opgaver i Energi & Klima Kolding:

 • Beregninger i forbindelse med tilbudsfaser
 • Indkøb
 • Opfølgning på kvalitetssikring, drift og vedligeholdelse
 • Planlægning og overholdelse af budgetter og kontrakter.
 • Analyse og udvikling af projekter
 • Tværfaglig projektledelse under udførsel
 • Systematisk analyse af bygningsdata

 

Hvem er du?

Du kan tilgå stillingen på flere måder. Du kan være uddannet maskinmester, ingeniør, automationsteknolog, energiteknolog eller el-installatør.

Vigtigst er:

 • Din uddannelsesmæssige baggrund har givet dig indgående teoretisk og teknisk viden, som du kan bruge i stillingen
 • Du kan begå dig på engelsk mundtligt og skriftligt
 • Initiativrig og ansvarsbevidst, men kan også bede om støtte og sparring
 • Arbejder struktureret og har styr på dine ting
 • Bidrager med energi og et godt humør
 • Du sætter pris på udvikling og er motiveret af at lære nyt.Vi tilbyder dig:

Denne mulighed er perfekt for dig som f.eks. er nyuddannet, ved at være det eller endnu ikke har så meget erfaring inden for teknisk projektledelse. Du får hos os en stilling i trygge rammer, hvor din udvikling er i højsædet.

Dine arbejdsopgaver bliver planlagt i samarbejde med din nærmeste leder med det formål, at du udvikler dig både fagligt og personligt. Gennem hele forløbet samarbejder du med en masse gode kollegaer, som står klar til at støtte dig. En af disse vil være tilknyttet, som din ’buddy’. Du arbejder på fuldtid og til en fast og konkurrencedygtig løn. Derudover får du gode stabile arbejds- og ansættelsesforhold, herunder pensionsordning samt helbreds- og heltidsulykkesforsikring.

 

Interesseret?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR-specialist Fredrik Odgaard på 2525 1103 eller på mail fredrik.odgaard@bravida.dk.

 

Ansøgning og ansøgningsfrist

Ved du allerede nu at stillingen er noget for dig, så vil vi sætte stor pris på at modtage dit CV og et par ord om dig selv via ansøgningsknappen.

Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt. 

Vi ser frem til at høre fra dig! 

Bravida opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge. En god bygning gør forskellen. Det er grundtanken bag Bravida. Vi er Nordens førende leverandør af tekniske totalløsninger inden for service og installation, og vi hjælper vores kunder med at skabe velfungerende og mere bæredygtige bygninger. Det er Bravidas langsigtede mål at være klimaneutral i hele værdikæden i 2045. Vi er 13.000 medarbejdere, heraf 3.000 i Danmark, i over 180 byer i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Bravidas aktie er noteret på Nasdaq Stockholm. www.bravida.dk
Ansøg nu!