Om tjenesten

Rolle: Projektassistent

Ansøg senest: 27.06.2024

Hvor: Københavnsområdet

Ansøg nu!

El-projektleder el-infrastruktur

Kunne du se dig selv i en rolle som teknisk junior projektleder? Med vores omfattende aktiviteter og flere spændende infrastrukturordrer i horisonten, søger vi en pålidelig junior projektleder, der ønsker at være en afgørende del af at lede vores projekter sikkert i mål. Lyder det, som noget for dig, så læs med!

Med udgangspunkt i kontoret i Brøndby, kan vi tilbyde dig et spændende og ansvarsfuld rolle som junior projektleder. Som junior projektleder I vores team, får du de bedste forudsætninger for at kickstarte din karriere, da du både kommer til at arbejde med el teknikken og projektledelsen. Det vil f.eks. være dig der træder til, når projektlederen ikke er til rådighed og imødekommer, samt håndterer montørernes tekniske spørgsmål og udfordringer. Derudover får du en central rolle i forhold til at arbejde med alle aspekter inden for projektledelse, såsom produktionsplanlægning, økonomi, kvalitetssikring og dokumentation mv.

Med reference til projektlederen samt afdelingschefen og i samarbejde med alle vores øvrige dygtige og engagerede projektledere og projektassistenter i teamet, får du ansvar for projektledelse inden for infrastrukturprojekterProjekterne omhandler både opgaver relateret til lavspænding og højspænding. Erfaring med højspænding er ikke et krav, hvis blot du er motiveret for at lære, skal vi nok sørge for den rette oplæring. 

 

Dine opgaver omfatter bl.a.:

 • Personaleledelse
 • Projektøkonomi
 • Tilsyn med arbejdet på hovedsageligt udendørsstationer 150kV og 400kV
 • Strukturering af arbejdet
 • Indkøb af materialer
 • Koordinering af arbejdsopgaver
 • Arbejdsmiljø og tilsyn. 

 

Hvem er du?
For de bedste forudsætninger i rollen, kommer du med en maskinmester, ingeniør eller installatør uddannelse eller er ved at være færdiguddannet.

 • Har styr på det elektrotekniske
 • Kommunikerer godt og sikkert i såvel skrift som i tale
 • Er en holdspiller og bidrager aktivt til produktivitet og trivsel i afdelingen
 • Arbejder struktureret og har styr på detaljerne, hvilket er nødvendige forudsætninger i dit arbejde
 • Tager ansvar og formår at engagere folk omkring dig.

 

Vi tilbyder:
En afdeling, hvor trivsel og kundetilfredshed er i centrum, og hvor hverdagen er fyldt med spændende og engagerende opgaver, samt et godt arbejdsmiljø. Når du er ansat hos os, kan du se frem til et alsidigt job med stort råderum, hvor du er med i beslutningsprocesser og har indflydelse på dine projekter. Vi investerer i din faglige udvikling og sikrer, at dine færdigheder er helt i top gennem målrettet efteruddannelse og specialisering - herunder mulighed for at indgå i Bravidas Nordic Trainee Programme, som er den direkte vej til at blive projektleder.
Ydermere får du nogle af branchens bedste og mest stabile arbejds- og ansættelsesvilkår - Vi tilbyder konkurrencedygtig løn, personlig og faglig udvikling, omfattende helbredssikring, pensionsordning og en heltidsulykkesforsikring, der giver dig tryghed i hverdagen.

 

Yderligere oplysninger:
Du er velkommen til at kontakte projektleder Mehdi Taleb på telefon 2525 1255 eller på mail mehdi.taleb@bravida.dk for at høre mere om jobbet.

 

Ansøgning og tiltrædelse:
Hvis stillingen lyder som noget for dig, så vil vi sætte stor pris på at modtage din ansøgning samt CV.

Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

 

[757]

Bravida har fokus på inklusion for personer med usynlige handicap og er en del af Solsikkeprogrammet.
 

Bravida opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge. En god bygning gør forskellen. Det er grundtanken bag Bravida. Vi er Nordens førende leverandør af tekniske totalløsninger inden for service og installation, og vi hjælper vores kunder med at skabe velfungerende og mere bæredygtige bygninger. Det er Bravidas langsigtede mål at være klimaneutral i hele værdikæden i 2045. Vi er 13.000 medarbejdere, heraf 3.000 i Danmark, i over 180 byer i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Bravidas aktie er noteret på Nasdaq Stockholm. www.bravida.dk
Ansøg nu!