Om tjenesten

Ansøg senest: 10.07.2024

Hvor: Sønderjylland

Ansøg nu!

Køleteknikere

Kan du forblive kølig i pressede situationer? Og er du klar på nye køletekniske udfordringer hos en af Danmarks førende leverandører af serviceløsninger?

Køleafdeling i Esbjerg er under rivende udvikling, og søger flere dygtige køleteknikere med kølecertifikat til at varetage diverse køleanlægsopgaver. Der vil være tale om et varierende arbejde med alsidige arbejdsopgaver inden for køl, hvor du både vil stå for servicering og montage af køleanlæg. Som køletekniker vil du i samarbejde med vores faste team af teknikere på tværs af fagområderne el, VVS, ventilation og køl komme til at have ansvaret for et effektivt og værdiskabende samarbejde med kunden.

Dine opgaver inkluderer bl.a.:

 • Montage af mindre og større køle-/comfortanlæg
 • Montage af vand køleanlæg, køl for serverrum, køl/fryserum
 • Servicering af flere former for køleanlæg
 • Fejlfinding på alle former for køleanlæg
 • Fejlfinding på styringer og automatikenheder
 • Mindre installationsopgaver inden for køle-anlæg.

Du refererer til din serviceleder, og i samarbejde med ham får du stor mulighed for at forme dine arbejdsområder ud fra dine interesser inden for køleteknik.

Om dig:

 • Uddannet køletekniker og gerne erfaring med Co2
 • Mødestabil
 • Trives i en tavl hverdag og er god til at samarbejde og løfte i flok
 • Du har som minimum kørekort B
 • Kan formulere dig tydeligt på dansk i skrift og tale
 • Ren straffeattest og kan sikkerheds godkendes af PET.

Vi er en social afdeling med kunden i centrum og fokus på den enkelte medarbejder. For at trives i rollen er du positiv af natur, og har en serviceminded indstilling til dit job og dine kolleger. Du er desuden fagligt stolt og sætter en ære i udføre et ordentligt stykke arbejde.


Vi tilbyder:

Der er gode udviklingsmuligheder i jobbet og du vil løbende få opdateret din tekniske viden inden for sikringsområdet. Du får frihed under ansvar samt en bred kontaktflade med dygtige kolleger og kunder fra hele landet. Vi har gode og stabile arbejds- og ansættelsesforhold, herunder pensionsordning og helbredssikring.

Interesseret?

Upload dit CV og eventuelt nogle få ord om dig selv gerne snarest muligt, da vi læser ansøgninger løbende, og ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte vores serviceleder Michael Ager på tlf. 2525 3703 eller sende en mail på michael.ager@bravida.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Bravida har fokus på inklusion for personer med usynlige handicap og er en del af Solsikkeprogrammet.
 

[268]

Bravida opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge. En god bygning gør forskellen. Det er grundtanken bag Bravida. Vi er Nordens førende leverandør af tekniske totalløsninger inden for service og installation, og vi hjælper vores kunder med at skabe velfungerende og mere bæredygtige bygninger. Det er Bravidas langsigtede mål at være klimaneutral i hele værdikæden i 2045. Vi er 13.000 medarbejdere, heraf 3.000 i Danmark, i over 180 byer i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Bravidas aktie er noteret på Nasdaq Stockholm. www.bravida.dk
Ansøg nu!