Har du styr på din virksomheds CO2-udledning?

Bravida tilbyder en komplet løsning til måling og overvågning af energiforbrug og CO2-udledning inklusiv dokumentation og rapportering til myndighederne.

Installation af følere

Bravida monterer følere på de tekniske installationer og systemer, som skal overvåges – vi anvender udelukkende certificeret og dansk godkendt udstyr, hvilket betyder, at målingerne lever op til myndighedskravene.

Forsyningsmåling

Vores tekniske løsninger fungerer med alle anerkendte Building Management Systemer – og der skal således ikke laves ændringer i dine eksisterende tekniske installationer.

Data-input fra CTS - BMS

De trådløse følere sender live signaler via trådløse routere og fungerer også med LoRaWAN og videre til Bravidas cloud-baserede platform.

Monitorering

I vores døgnbemandede overvågningscenter analyserer vores systemer de indkomne data for energiforbrug, kørselsmønster, temperatur og en lang række andre faktorer.

EMS løsninger.jpg

Fordele for dig og din virksomhed

Baseret på indkomne data kan Bravida beregne virksomhedens CO2 udledning og energiforbrug i overensstemmelse med FSR-krav, som du kan anvende til din rapportering til Energistyrelsen og øvrige relevante myndigheder.

 • Du får en detaljeret indsigt i, hvilke installationer, der ikke kører optimalt og dermed bruger uforholdsmæssigt meget energi. Fx lav afkøling eller pumper, der kører, når det ikke er nødvendigt.
 • Du kan få en detaljeret rapport med forslag til forbedringer, der kan reducere dit energiforbrug og dermed virksomhedens klimapåvirkning.
 • Bedre planlægning af service og vedligeholdelsesaktiviteter.

EMS_pc.png

Flere og flere krav til virksomhederne

Europæisk og national lovgivning stiller flere og flere krav til virksomhedernes rapportering af CO2-udledning. Samtidig er der stigende efterspørgsel fra forbrugerne efter oplysninger om virksomhedernes klimaaftryk.

For at kunne lave korrekte CO2-opgørelser, kræver det at din virksomhed har en effektiv overvågning af de tekniske installationer og bygningerne.

Bravida leverer en komplet teknisk løsning, der giver et detaljeret overblik over virksomhedens CO2-udledning. Vi kan også hjælpe dig med dokumentation og rapportering til Energistyrelsen og en strategi for virksomhedens grønne omstilling. På den måde kan din virksomhed leve op myndighedskravene og samtidig også optimere driften – ofte med energibesparelser som resultat.

Hvorfor vælge Bravida?

 • Vores teknikere er de bedste i branchen
 • Vi har afdelinger over hele landet, der sikrer lokal forankring og tæt kontakt til vores kunder
 • Bravida er Nordens største leverandør af teknisk service og installation
 • Vi har fokus på bæredygtighed i alt hvad vi foretager os
 • Bravida giver bygninger og anlæg liv - døgnet rundt, året rundt. Vi gør det med hjælp fra tusindvis af medarbejdere, der installerer og vedligeholder de funktioner, der får elektricitet, varme, køling, vand, ventilation og sikkerhed til at fungere.
  Læs mere

  Kontakt os

  Kontakt den lokale Bravidaafdeling nær dig