Bravidas Facility Management tilgang

Vi tilbyder en samlet serviceløsning af vores kunders ejendomme og tekniske anlæg via dedikerede kundeteams, der sikrer optimal drift af de tekniske installationer med fokus på oppetid, bæredygtighed og god kommunikation.

Bravidas Facility Mangement ydelser

Lad Bravida stå for den løbende tekniske drift, så alle jeres systemer fungerer optimalt sammen. Læs mere om hvilke services vi kan tilbyde.

Kundecenter

Bravidas døgnbemandede og landsdækkende kundecenter håndterer vores Facility Management kunder og sikrer hurtig og kompetent hjælp og rådgivning.

Vi assisterer med løbende teknisk drift af alle typer bygninger og anlæg. Vi sørger for, at jeres systemer fungerer optimalt indbyrdes, så I ikke udsættes for driftsforstyrrelser. Vi står også klar til at hjælpe døgnet rundt, hvis der skulle opstå tekniske problemer i jeres bygning eller anlæg.

 

Kontakt mig

Bravida arbejder på at efterleve FN's globale mål for bæredygtig udvikling

Samfundet ændrer sig, og Bravida er en del af forandringen. Bæredygtighed er fundamentet for vores fremtid og skal være centralt i alt, hvad vi foretager os. Det er handling og resultater, der tæller.

Vi har ikke svaret på alt, men vi lærer nyt, udvikler os og arbejder sammen om at gå distancen. Derfor tager vi imod udfordringen om at skabe steder, der fremmer bæredygtig levevis – både i dag og i fremtiden.

Vi arbejder målrettet med vores miljømæssige, sociale og økonomiske ansvar for at opfylde FN's globale udviklingsmål og Parisaftalen.

 

Sådan hjælper vi vores kunder

Q8

Bravida vandt i foråret 2020 den omfattende kontrakt på service af de tekniske installationer på alle stationer i Danmark.

Læs mere

EnergiNet

Siden 2018 har Bravida stået for service og vedligehold af alle tekniske installationer på fire
transformerstationer i havvindemølleparkerne Kriegers Flak og Rødsand.

Læs mere

Sund & Bælt

Forebyggende og afhjælpende vedligehold af installationerne i den otte kilometer lange og op til 75 meter dybe togtunnel under Storebælt.

Læs mere