Tilbud til Heimstadens lejere

Lad Bravida stå for installationen af en smart ladeboks fra Zaptec. Pris inklusiv standard installation 10.995 kr.

Bravidas Facility Management tilgang

Vi tilbyder en samlet serviceløsning af vores kunders ejendomme og tekniske anlæg via dedikerede kundeteams, der sikrer optimal drift af de tekniske installationer med fokus på oppetid, bæredygtighed og god kommunikation.

Bravidas Facility Mangement ydelser

Lad Bravida stå for den løbende tekniske drift, så alle jeres systemer fungerer optimalt sammen. Læs mere om hvilke services vi kan tilbyde.

Kundecenter

Bravidas døgnbemandede og landsdækkende kundecenter håndterer vores Facility Management kunder og sikrer hurtig og kompetent hjælp og rådgivning.

Moderne bygninger og anlæg har i dag mange installationer, der skal fungere så optimalt og energivenligt som muligt. Døgnet rundt, året rundt. Samtidig vokser kravene til virksomhedernes rapportering af energiforbrug og klimapåvirkning.

Bravida tilbyder løbende teknisk drift og support af alle typer bygninger og anlæg.

Vi sørger for, at systemerne fungerer optimalt indbyrdes, at du ikke udsættes for driftsforstyrrelser, og at du får hjælp med det samme, hvis der skulle opstå problemer.

Vi hjælper også med at energioptimere og dokumentere energiforbrug og klimapåvirkning.

Vi er til rådighed døgnet rundt.

 

 

Bestillingsformular

Tilkøb
Jeg har bestilt en Spirii serviceaftale, og ønsker at Bravida tilkobler min nye ladestander.

 

Ladekabel 5m.png

3-faset type 2 til type 2
ladekabel. 5 og 7 meter.

2.299 kr. og 2.399 kr. inkl. moms

Cliff kabeholder

749 kr. inkl. moms

 

 

Bravida giver bygninger og anlæg liv - døgnet rundt, året rundt. Vi gør det med hjælp fra tusindvis af medarbejdere, der installerer og vedligeholder de funktioner, der får elektricitet, varme, køling, vand, ventilation og sikkerhed til at fungere.
Læs mere