Om tjenesten

Ansøg senest: 27.06.2024

Hvor: Københavnsområdet

Ansøg nu!

Luftledningsmontør

Til vores afdeling EL-NET i Infrastruktur, Brøndby søger vi en luftledningsmontør til luftledningsarbejde, i det danske forsyningsnet.

Du bliver en del af et team, der specialiserer sig i luftledningsarbejde spændende fra 50 KV til 400 KV på Sjælland. Organisatorisk vil du være tilknyttet vores hovedkontor i Brøndby, men du vil til dagligt primært arbejde forskellige steder på Sjælland, både i dejlige landlige omgivelser og i byen. Her kommer du til at arbejde med nybygning og vedligehold af luftledningerne i det overordnede elforsyningssystem i Danmark. Hos os i El-Infrastruktur udfører vi alle typer el-arbejde i forbindelse med nybygning og vedligehold af elforsyning på alle spændingsniveauer op til 400 kV. Se evt. meget mere på https://www.bravida.dk/vores-ydelser/infrastruktur/. Du bliver en del af en social afdeling, hvor din sikkerhed, arbejdsmiljø og arbejdsglæde mm. vægtes højt.
 

Om dig:
Tøv endelig ikke med at ansøge, selvom du kun passer på nogle af nedenstående punkter:

  • Gerne uddannet forsyningsoperatør, elektriker, eller anden el faglig uddannelse som baggrund.
  • Erfaring med luftledningsarbejde
  • Kørekort til min. alm bil, men fordel med trailer og/eller truckkort
  • Mødestabil
  • Er indstillet på en fleksibel arbejdstid, når det gælder
  • Indstillet på at arbejde udendørs alle årets dage
  • Det er et krav, at du IKKE har højdeskræk
  • Krancertifikat.


Vi tilbyder:
Et udfordrende og udviklende job i en spændende virksomhed med ambitiøse mål, hvor du vil bidrage til at holde den danske elforsyning intakt. Et godt arbejdsmiljø, hvor du bliver en del af et team af andre dygtige og engagerede medarbejdere. Du får en afvekslende og selvstændig arbejdsdag, i en virksomhed med en flad organisationsstruktur, hvor du løbende er i dialog med ledelsen. En attraktiv løn- og pensionsordning, sundhedsforsikring mm. Du vil ved ansættelse desuden få stillet en servicebil til rådighed.


Er jobbet noget for dig? Og vil du være med til at sikre el-forsyningen i Danmark?
 
Så vil vi sætte stor pris på at høre fra dig og modtage dit CV. Har du spørgsmål til stillingen? Kontakt da gerne projekt- og arbejdsleder Mathias Jensen på mail: mathias.b.jensen@bravida.dk eller direkte på telefon: 2525 1971. Den forventede tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter gerne på de rette kandidater. Ansøgningerne vil selvfølgelig blive behandlet fortroligt.

 

Bravida har fokus på inklusion for personer med usynlige handicap og er en del af Solsikkeprogrammet.
 

[758] 

Bravida opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge. En god bygning gør forskellen. Det er grundtanken bag Bravida. Vi er Nordens førende leverandør af tekniske totalløsninger inden for service og installation, og vi hjælper vores kunder med at skabe velfungerende og mere bæredygtige bygninger. Det er Bravidas langsigtede mål at være klimaneutral i hele værdikæden i 2045. Vi er 13.000 medarbejdere, heraf 3.000 i Danmark, i over 180 byer i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Bravidas aktie er noteret på Nasdaq Stockholm. www.bravida.dk
Ansøg nu!