Elevator

Bravida installerer og servicerer standard person- og godselevatorer over hele landet. Siden 1994 har Bravida Danmark udført service og lovpligtige eftersyn - og fra 2000 har Bravida udført nyinstallation af elevatorer.

Projektstyring

Vi har stor erfaring med projektstyring af installationsopgaver, og har her fokus på koordinering af skakt og bygningsforhold, så elevatoren passer på montage-tidspunktet.

Uddannelse

Der er høje krav til uddannelsen af servicemontører til elevatoreftersyn. Alle Bravida Danmarks elevatormontører er anerkendt af Arbejdstilsynet, og har den påkrævede erfaring og uddannelse.

Samarbejde

Bravida Danmark projekterer og installerer elevatorer fra Orona. Du kan læse meget mere om Oronas produkter her.

Bravida har et tæt samarbejde med Arbejdstilsynets bemyndigede organer, i forbindelse med afsluttende kontrol, enhedsverificering, typegodkendelser og lovpligtige faldprøver.

Landsdækkende service

Med elevatorteknikere fast tilknyttet vores afdelinger i København, Herning, Svendborg og Aalborg, er vi blandt de få virksomheder i Danmark, som kan tilbyde service over hele landet. Vi har et fast team af professionelle elevatormontører, som hurtigt kan rykke ud som backup – hvis der er opgaver, der ligger ud over den normale driftsmæssige vedligeholdelse. Dette setup giver vores kunder sikkerhed for, at deres elevatorer fungerer optimalt – hver dag, året rundt.

Det tilbyder vi

  • Rådgivning
  • Projektering
  • Installation
  • Service