Gør en forskel – Skab din karriere hos Bravida

Hos Bravida er vi drevet af vores mission - at tilbyde omfattende tekniske totalløsninger gennem en ejendoms levetid, fra rådgivning og planlægning til installation og service. Sammen tager vi udfordringer op, deler vores viden og udvikler os hele tiden for at kunne overgå kundernes forventninger.

Udforsk vores karrieremuligheder, og find din næste udfordring hos os i Bravida!

En elektriker hos Bravida

Vi ønsker, at tiden hos Bravida skal være den bedste tid i dit professionelle liv. Læs mere om vores kultur, vores værdier og hvad vi kan tilbyde dig som medarbejder hos os.

Hvorfor skal du vælge Bravida?
Två av Bravidas projektledare vid datorskärmar

Hos Bravida udvikler vi os sammen. Vi giver dig muligheden for at udvikle din karriere, udforske nye muligheder og finde din perfekte rolle.

Udvikl dig sammen med os
Två tekniker från Bravida utför installationer

Er du nysgerrig på, hvordan du kan blive f.eks. faglært, ingeniør, specialist eller leder hos Bravida? Vi tror på, at også du kan bidrage med dine unikke talenter. Sammen skaber vi store resultater.

Ny i branchen?

Mød vores medarbejdere

Er du nysgerrig på, hvordan det er at arbejde hos Bravida? Her kan du læse om nogle af vores medarbejderes erfaringer, udfordringer de står overfor, og hvilke resultater de har opnået i deres roller.

 

Lærling

Du kommer til at indgå i et team med en rutineret faglært, der hjælper dig gennem hele din læretid. Hvis det lyder som noget for dig, så bliv en del af holdet! Her får du gode kolleger, masser af erfaring og løn under din uddannelse.

Bliv lærling

 

Traineeprogram

Er du ingeniør, maskinmester eller installatør? Er du interesseret i installationsbranchen? Hos Bravida kan du få en flyvende start på din karriere.

Læs mere