Cases

Her kan du læse om nogle af de mange forskellige opgaver, som Bravida har løst for kunder over hele Danmark.

Køge Fjernvarme

Køge Fjernvarme har valgt Bravida Danmark som entreprenør til det omfattende projekt med at udbygge og forbedre fjernvarmenettet i Køge Nord-området.

Et langsigtet partnerskab med fokus på digitalisering og ekspertise

Fra individuelle løsninger og en "reparér det, når det er i stykker"-holdning til et langsigtet strategisk arbejde med fokus på forebyggelse.

Brøndby Stadion – markante besparelser med Bravidas Energy Management

Har du nogensinde tænkt på CO2-omkostningerne ved at afholde en fodboldkamp? Bravida har hjulpet Brøndby Stadion med at reducere energiforbruget via energi- og driftsoptimeringer.

Scandic Aalborg

Scandic Aalborg City arbejder målrettet på at være Nordjyllands mest klimavenlige hotel. Som led i denne strategi har Bravida energioptimeret ventilationsanlæggene hos det Svanemærkede hotel.

Bygningsstyrelsen

Bravida har en serviceaftale med Bygningsstyrelsen på el, ventilation, VVS og energioptimering, hvilket omfatter ca. 1 million m2 fordelt over hele landet, primært retsbygninger, politistationer og ministerier og indbefatter omkring 450 Bravida-medarbejdere.

Heimstaden Danmark

Bravida har et hold af fire faste special VVS-teknikere med de rette kompetencer, som hjælper Heimstaden Danmark med at mindske energiforbruget ved service af varmecentralerne.

Viking Link

Bravida står for en række tekniske installationer på den danske omformerstation i Revsing.

Bankagerskolen

Energikonsulent Lene Messell fra Bravida har været forbi Bankagerskolen, hvor Bravida har udskiftet overgangstykker på fire ventilationsanlæg og derigennem sikret gode energibesparelser.

Bartholin-komplekset

Bravida har den omfattende teknikpakke med el, VVS, ventilation og sprinkler på Bartholin-komplekset, der er en del af Aarhus Universitet.

Solrød Fjernvarme

Solrød Fjernvarme er i gang med en omfattende udbygning med grøn fjernvarme i Havdrup, hvor Bravida Fjernvarme udfører anlæg og rørarbejder.

Energinet - Offshore service på transformerstationer

Siden 2018 har Bravida stået for service og vedligehold af alle tekniske installationer på fire
transformerstationer i havvindemølleparkerne Kriegers Flak og Rødsand.

DTU Nanolab

Bravida er i gang med at skifte fan-filter units og lysarmaturer i DTU Nanolabs renrumsfaciliteter på ca. 1.350 kvadratmeter. Opgaven stiller store krav til hygiejne og fleksibilitet og kræver samtidig en række specielle foranstaltninger, når arbejdet udføres.

Nyt SUND

Bravida har vundet den samlede tekniske installationsentreprise på Det nye Sundhedsvidenskabelige Fakultet (SUND). Bravida har omfattende erfaringer med komplekse installationer, og opgaverne løses med en høj grad af digitalisering.

Horsens Kommune

Bravida har udskiftet overgangsstykkerne på ventilationsanlæggene på Banksagerskolen i Horsens Kommune, hvilket har resulteret i store energibesparelser og reduceret støj med en kort tilbagebetalingstid.

Beumer

Beumer var på udkig efter en løsning, der kunne give deres medarbejdere favorable vilkår, når de opladede deres biler. Valget faldt på Bravidas ordning Bravida Charge, bl.a. fordi det gav mere fleksible abonnementsordninger end de traditionelle.

Solceller

Bravida har ydet rådgivning og lavet energiberegninger samt etableret og tilsluttet solcelleanlæg for Park Street Nordicom i deres 1.950 m2 store kontorejendom i Næstved.

Q8

Bravida vandt i foråret 2020 den omfattende kontrakt på service af de tekniske installationer på alle stationer i Danmark.

NYT AALBORG UNIVERSITETSHOSPITAL - DIGITALISERING AF DET TEKNISKE INSTALLATIONSARBEJDE

Bravida Danmark har vundet en række af de tekniske entrepriser på det store byggeri, hvor digitalisering spiller en stor rolle for effektivitet og økonomi.

SUND & BÆLT - VEDLIGEHOLD AF ALLE TEKNISKE INSTALLATIONER I TUNNELEN UNDER STOREBÆLT

Forebyggende og afhjælpende vedligehold af installationerne i den otte kilometer lange og op til 75 meter dybe togtunnel under Storebælt.

Innovativ CTS og ventilation – Politiskolen, Vejle

Bravida Danmark er med til at sikre optimalt indeklima for de kommende politielever.

AB ANDELSBO - INTELLIGENT ENERGISTYRING AF VARMEFORBRUGET

Bravida Danmark har gennemført et energibesparelses-projekt i Bjellerupparken i Randers med etablering af intelligent styring af varmeforbruget. Resultatet er store besparelser og bedre komfort til beboerne.

HOTEL VEJLEFJORD

Hotel Vejlefjord opnår økonomiske besparelser på over 4 mio. kroner, og sparer miljøet for udledning af over 2.000 tons C02 i de kommende ti år, ved investering i hybrid varmepumpeløsning.

AARHUS KOMMUNE - ENERGIOPTIMERING AF VARMEANLÆG

Bedre indeklima og store besparelser på varmeforbruget er resultatet af en effektiv energioptimering, som Bravida har gennemført på varmeanlæggene på to skoler i Aarhus Kommune.

Odense Kommune - Bravida sikrer 470 kommunale bygninger

Bravida Fire & Security har vundet en omfattende rammeaftale om sikring af alle enheder, institutioner og forvaltninger, der hører under Odense Kommune.

Nye roterende vekslere reducerer energiforbruget med 96%

Bravida Danmark har hjulpet Mekoprint i Støvring med en effektiv energioptimering, som har reduceret energiforbruget på en af virksomhedens trykmaskiner med 96 procent.

Forskningsfondens Ejendomsselskab - Udskiftning af ventilatorer giver store energibesparelser

Bravida Danmark har udskiftet ældre ventilatorer med moderne energibesparende ventilatorer for Forskningsfondens Ejendomsselskab (FEAS) på Aarhus Universitet.

TEMATISERET SLOTSHOTEL MED 142 VÆRELSER

Bravida Danmark står for en omfattende teknisk entreprise til 28 mio. kr. på et nyt slotshotel med 710 sengepladser lige ved siden af LEGOLAND i Billund.

Implementering af sikkerhedsplatformen, WinGuard

Bravida Fire & Security udskifter og servicerer ABA-anlæg og implementerer sikkerhedsplatformen WinGuard på Nordsjællands Hospitaler i Hillerød og Frederikssund.

El-installationer i 330 lejligheder

Bravida står for etablering af nye el-installationer i 15 boligblokke i Skanseparken, der totalrenoveres bl.a. med nye facader, køkkener og installationer.

Hotel ALSIK - installationer i 19 etager

Bravida Danmark står for den omfattende tekniske entreprise på det nye 4-stjernede konference- og forretningshotel ALSIK i Sønderborg.

Bæredygtighedscertificering

Bravida har hjulpet Aalborg Kommune med at opnå den højeste certificering for bæredygtighed, DGNB platin, på børneinstitutionen Karolinelund

Rørpost

Topmoderne og fuldt automatiseret rørpostsystem på Aarhus Universitetshospital.

Induflex

Energibesparende projekter hos Induflex

Odense Congress Center

Test med nyt armatur giver 61% vandbesparelse

Brøndby Stadion

Bravida sikrer Brøndby Stadion med Integra

Royal Arena

Sprinkler- og højspændingsentrepriserne i den nye multiarena, Royal Arena i København.

Tulip

Energioptimering førte til bedre indeklima og store energibesparelser.

Niels Bohr Bygningen

Stor og kompleks el-entreprise.

DNU i Aarhus

Danmarks største hospitalsbyggeri, Det Nye Universitetshospital (DNU) i Aarhus.

KU.BE

Alle installationer i KU.BE – et nyt unikt kulturhus.

Storebæltsbroen

Drift og vedligehold af alle mekaniske og elektriske anlæg på Storebæltsbroen.

Berendsen

Plug- and Play installation på rekordtid.

Brandmandspanel

Bedre overblik og større sikkerhed med digitalt brandmandspanel.

Energiselskabet OK

Store energibesparelser og en markant forbedring af indeklimaet.

Gersagerparken

Nye vandinstallationer i 667 lejligheder.

Heden & Fjorden

Årlige elbesparelser på 135.000 kr.

LED vejbelysning

LED vejbelysning for Aalborg Havn.