LEGOLAND® Billund Resort - Tematiseret slotshotel med 142 værelser

Bravida Danmark står for en omfattende teknisk entreprise til 28 mio. kr. på et nyt slotshotel med 710 sengepladser lige ved siden af LEGOLAND i Billund.

Med udsigt til LEGOLAND parkens hovedindgang vil man fra foråret 2019 kunne bo på et gennemført, LEGO® tematiseret Slotshotel med inspiration fra legetøjsudgaven af et LEGO slot og udsmykket med over 900 modeller. Bravida står for el, VVS og ventilationsentrepriserne, der er planlagt ned til mindste detalje i mockups i fuld størrelse af værelser og hotelgange.

Opgaven

For at efterkomme en stigende efterspørgsel på overnatning i forbindelse med børnefamiliers besøg, etablerer LEGOLAND et nyt hotel lige ved siden af forlystelsesparken i Billund. Hotellet opføres som et tematiseret slotshotel i to bygninger opbygget af materialer, der ligner store kampesten. Indvendigt er hotellets tre etager fyldt med 142 troldmandsværelser, ridderværelser og prinsesseværelser. Bravida står for brand og sikring samt el,- vvs, ventilationsentrepriserne, der alle er specielt tilpasset hotellets eventyrlige konstruktioner og temaer.

Løsningen

Det nye hotel er som udgangspunkt en tro kopi af et tilsvarende LEGOLAND hotel i Tyskland, og alle installationer er planlagt ned til mindste detalje for at leve op LEGO tematiseringen. Det gælder lige fra trykknappen på det enkelte toilet til placering af kontakter i tapeterne med LEGO figurer på væggene i værelser og hotelgange. For at sikre at installationsarbejdet kan gennemføres så hurtigt og effektivt som muligt efter disse krav, har Bravida opbygget nøjagtige mockups af et værelse og et gangparti i fuld størrelse. Her er alle løsninger beregnet og testet i forvejen i samarbejde med bygherren. Det gælder bl.a. ventilationsløsningen, der er ændret i forhold til det tyske hotel på grund af forskelle i tyske og danske ventilationskrav.

Resultatet

Den minutiøse planlægning og forberedelse sikrer, at alle installationer er placeret, så de ikke forstyrrer helhedsindtrykket af et eventyrslot og de enkelte temaer i værelser, gange, restaurant og legeområder for de mange besøgende børnefamilier, der er hotellets kernemålgruppe.

For at se materialet skal du godkende brugen af cookies.

Klik her for at ændre dine cookie-indstillinger

Download case