Friends & Brgrs: Ny restaurant klar til åbning på rekordtid

Bravida har installeret ventilation, el og VVS for burgerrestauranten Friends & Brgrs i København. Trods et betydeligt tidspres blev alle installationer klar til tiden. Resultatet er en velkørende restaurant bl.a. med upåklagelig ventilation til glæde for såvel medarbejdere som gæster.

Opgaven

Den finske burgerkæde Friends & Brgrs har åbnet sin første restaurant uden for Finland – og den ligger på Strøget i København. Bravida fik til opgave at gøre restauranten klar til åbning i en fart, sådan at alt fungerede fra det øjeblik, de første sultne gæster trådte ind ad døren i højsæsonen. Restauranten ligger i en mere end 200 år gammel bygning, hvilket kræver særligt kendskab til regler og standarder for arbejdet med moderne installationer til ventilation, el og VVS. 

Løsningen

På bare seks uger har Bravida gjort restauranten klar til åbning. I snit har der været 10 mand beskæftiget med at installere ventilation, køl, køkkenfaciliteter, el, vand og sanitet i restauranten, der er i to etager og har plads til 90 gæster. Bravida har også håndteret materialebestillingen.

Resultatet

Restauranten åbnede på den ønskede dato, og gæsterne strømmer til. Alle krav til installationerne i den gamle bygning midt i byen er opfyldt. Ventilationen er særdeles effektiv, sådan at de ansatte i køkkenet har et godt arbejdsmiljø, og gæsterne kan ikke mærke mados. Friends & Brgrs har været så tilfredse med hele opgaveløsningen, at der nu er indgået en serviceaftale, sådan at Bravida træder til i en fart, hvis der opstår et behov undervejs.

Download case som PDF

Fakta

Kunde:
Friends & Brgrs

Omfang:
Klargøring af restaurant på Strøget i København med 90 siddepladser og 35 medarbejdere.

Ydelser:
• Elinstallationer
• Vand og Sanitet
• Ventilationsanlæg
• Løbende serviceaftale

Bemanding:
I gennemsnit 10 mand

Periode:
Sommer 2016