Odense kommune - Bravida sikrer 470 kommunale bygninger

Bravida Fire & Security har vundet en omfattende rammeaftale om sikring af alle enheder, institutioner og forvaltninger, der hører under Odense Kommune.

Bravida hjælper en række kommuner i Danmark med service og vedligehold af de kommunale indbrudsalarmer, adgangskontrolsystemer og tv-overvågning. Et godt eksempel er en omfattende rammeaftale med Odense Kommune, som Bravida Fire & Security Vest har vundet i kamp med seks andre virksomheder.

Opgaven

Odense kommune udbød i 2018 kontrakten, der omfatter anskaffelse af nye anlæg og relaterede komponenter til service, reparation og vedligeholdelse af automatiske indbrudsalarmanlæg (AIA), adgangskontrolanlæg (ADK) og intern TV-overvågning (TVO) i ca. 470 forskellige institutioner og forvaltninger i hele kommunen. Opgaverne dækker bl.a. alle installations- og montagearbejder, rådgivning af kommunens medarbejdere, projektering samt myndighedsbehandling. Syv virksomheder bød på opgaven med Bravida som endelig vinder.

Løsningen

Bravida leverer et bredt og dybt sortiment indenfor AIA, ADK og TVO og kan løse alt fra små specialopgaver til store komplekse systemer og procesovervågning. Under ledelse af serviceleder Klaus Pinvig Rasmussen har Bravida knyttet et fast erfarent team på otte medarbejdere til kontrakten, ligesom man efter behov kan trække på medarbejdere fra andre afdelinger ved større opgaver. Der er etableret vagtordning 24/7. Ud over løsningen af de daglige service- og eftersynsopgaver er Bravida bl.a. i gang med renovering af samtlige skoler i kommunen med udskiftning af ældre alarmanlæg til nye og avancerede.

Resultatet

”Rammeaftalen tråde i kraft i februar måned 2019, og vi er meget tilfredse med samarbejdet med Bravida. Bravida har stillet et stærkt fagligt team til rådighed, der lever op til vores forventninger til de forskellige opgaveløsninger. Medarbejderne viser fleksibilitet i opgaveløsningerne med stor forståelse for arbejdsbetingelserne, når man fx arbejder i fredede bygninger som vores rådhus eller i institutioner og forvaltninger i drift. Det gælder både de planlagte opgaver, og når der er brug for en hurtig indsats ved nedbrud. Det er også en fordel for samarbejdet, at virksomheden og medarbejderne har stort lokalt kendskab.” Leder af Sikringsenheden i Odense kommune Thøger Mørk Nielsen. 

Download casen som PDF