Udvikl dig sammen med os

Bravida tilbyder gode muligheder for dem, der ønsker at lære mere, udvikle deres karriere eller prøve noget nyt. Vi giver dig muligheden for at udforske forskellige karriereveje og udnytte dit fulde potentiale.

Hvilken slags arbejdsdag ønsker du?

Hos Bravida mener vi, at dit arbejde skal være meningsfuldt. Kan du lide at overgå kundernes forventninger og levere enestående service? Eller brænder du for at tage komplekse udfordringer op midt i et travlt byggeprojekt? Måske er du en ekspert, der ønsker at udvikle dine kompetencer inden for projektering, entrepriseret eller ledelse. Uanset din passion tilbyder Bravida en række roller og muligheder, der matcher. Vi giver dig muligheden for at forme din fremtid, hver dag.

Medarbetare från Bravida i varselkläder

Udvid dine kompetencer. Udnyt dit potentiale.

Hos Bravida brænder vi for at hjælpe alle vores medarbejdere med at nå deres fulde potentiale. Bravida-skolen tilbyder udvikling for alle medarbejdere, uanset faglig baggrund. Vores skræddersyede kurser hjælper dig med at udvikle dig og nå nye karrierehøjder. Vores kurser afholdes af både interne og eksterne eksperter, som deler deres viden og erfaring for at hjælpe dig med at nå dine mål. Vi bruger moderne undervisningsmetoder til at skabe engagerende og givende læring.

Medarbetare på Bravida i ett möte

Sammen opnår vi mere!

  1. For vores faglærte gennemfører vi uddannelser med vores samarbejdspartnere, der fokuserer på praktiske færdigheder og jobspecifikke udfordringer. Uanset om du er en erfaren professionel eller en tekniker, der ønsker at lære de nyeste teknikker inden for dit felt, er der muligheder for, at du kan tilegne dig de værktøjer, du skal bruge for at blive endnu dygtigere i dit fag.
  2. For vores ingeniører og specialister tilbyder vi kurser inden for områder som projektledelse, kommunikation, marketing og ledelse. Vi ved, at en stærk kompetence på disse områder er afgørende for at drive succesfulde projekter og for at lede teams mod opstillede mål.
  3. Til vores ledere tilbyder vi specialiserede kurser designet til at styrke dine lederevner. Vi tilbyder også kurser i ledelse i forandring, krisehåndtering og lønfastsættelse for at styrke din lederrolle og hjælpe dig med at lede dit team mod succes.

Lederskab i Bravida

Hos Bravida investerer vi i vores ledere. For dig, der er leder i Bravida, tilbyder vi lederuddannelse i flere faser for dig der har både direkte og indirekte personaleansvar.

 

Læs mere om lederskaber i Bravida