Whistleblower

I Bravida skal vi leve op til vores værdier og til vores adfærdskodeks. Hvis du oplever, at det ikke er tilfældet, bør du anmelde det. Er du ansat i Bravida, opfordrer vi til, at du i første omgang tager sådanne spørgsmål op med din chef eller din chefs chef. Du kan også altid kontakte HR eller Bravidas chefjurist.

Hvis du af en eller anden grund føler, at du ikke kan drøfte problemet med din leder, eller hvis du ikke er ansat af Bravida og mener, at vi ikke følger vores værdier, kan du bruge nedenstående formular til at rapportere problemet. Du kan rapportere adfærd eller information om adfærd eller andre omstændigheder, som du mener bør undersøges. Når du rapporterer på denne måde, er du garanteret fuld anonymitet, hvis du ønsker det. Du kan også være sikker på, at Bravida ikke accepterer nogen form for negative konsekvenser for dem, der rapporterer om uretmæssig opførsel gennem vores system.

Rapportér ved at følge formularen nedenfor

Informationen, som du videregiver via denne formular sendes udelukkende til Bravidas chefjurist, som også er den eneste, der læser den. Hvis du vælger ikke at angive dit navn, vil du være helt anonym, også for modtageren. Bemærk dog, at vi kun kan tage kontakt til dig, hvis du angiver information om, hvordan vi kan kontakte dig.