Bravida tilbyder infrastrukturløsninger over hele landet

Bravida udfører infrastrukturopgaver med aktiviteter som baneteknik, vejteknik, mellem- og højspænding, samt gravearbejde i hele Danmark. Hos Bravida Danmark er vi eksperter i installation og service af elektriske og tekniske anlæg på de danske motorveje, broer og jernbaner. Vi har kompetencer til at lave både de store komplicerede og mindre infrastrukturopgaver.

Totalleverandør

Bravida er totalleverandør af konstruktion, opbygning, installation og opfølgning inden for eldistribution til og fra elektriske installationer. Alt fra transformatorstationer og koblingsanlæg i industrien til højspændingsledninger til jernbaner, gadebelysning og vindkraft. Vi løser enhver opgave - fra projektering til installation og efterfølgende service og vedligeholdelse.

Seneste cases

Energinet

Energinet forbinder nogle af Danmarks største vindmølleparker i Østersøen og sender strøm ud i danskernes stikkontakter. Bravida står for service og vedligehold af alle tekniske installationer lige fra service af brandanlæg til udskiftning af højspændingskabler på fire off-shore transformerstationer.

Storebæltstunnelen

Bravida har ansvaret for vedligehold af installationerne i togtunnellen under Storebælt. Projektet omfatter forebyggende arbejde på alle mekaniske og elektriske anlæg og installationer i tunnelen. Bravida står også for særlige projekter og afhjælpende vedligehold som energioptimering, udskiftning af nedslidte anlæg og hurtig udrykning ved nedbrud.

Læs hele casen her

Kontakt os

Vores kunder findes over hele Danmark, især inden for eldistribution, vedvarende energi og infrastruktur. Vi tager udgangspunkt i kundens ønsker og specifikationer, og sammensætter individuelle løsninger til kundens fulde tilfredshed.

Vi har afdelinger i hele Danmark, som du kan kontakte for flere informationer.