Energy Management – grundlaget for velfungerende ejendomsadministration

Energy Management giver et fuldstændigt overblik over energiforbruget i dine ejendomme. Gennem analyser, løbende opfølgning og konkrete tiltag optimerer vi energiforbruget i din virksomhed. Energy Management er det første område, man skal have styr på, uanset om det drejer sig om at nå fastsatte miljømål, reducere omkostningerne eller bare at få virksomheden til at fungere uden afbrydelser.

Der kan være energislugere overalt i dine ejendomme

Når det gælder energi, er en ejendom med optimeret energiforbrug også en mere rentabel ejendom. Ved at identificerer energislugerne i dine ejendomme, reducerer du omkostningerne og gør samtidig miljøet en tjeneste. Vi er med dig i hele processen lige fra analyse til planlægning og implementering.

Fem fordele ved at vælge Bravida Energy Management

Bravida er den eneste aktør på markedet, der har styr på hele kæden lige fra analyse til implementering og opfølgning. Når du bruger os, får du:

  • Større ejendomsværdi
  • Hurtigere tilbagebetalingstid takket være mindre energiforbrug
  • Bedre kontrol og håndtering af dine bygningers energiforbrug
  • En effektiv måde at nå fastsatte bæredygtighedsmål på
  • Rapportering og dokumentation i alle dele i projektet

Mere handling og mindre snak

Den reelle værdi af en plan eller strategi ser man først, når den gennemføres. Det er den del, vi synes bedst om. Det spiller ingen rolle, om det drejer sig om små eller store projekter, eller hvor ejendommene ligger. Vi sørger for, at behov og målsætning altid opfyldes.

Opfølgning og lovkrav

Tilbagebetalingstid er den røde tråd i alle vores projekter. Hvis din investering ikke tjener sig ind, har vi fejlet. Derfor kan vi i langt de fleste tilfælde garantere et resultat, inden vi går i gang med vores projekter. Det handler ofte om, at der spares mange kilowatt-timer.

Hvor mange kilowatt-timer vil du spare?

Tydelige resultater er den røde tråd i alle vores projekter. Hvis din investering ikke tjener sig ind, har vi fejlet. Derfor kan vi i langt de fleste tilfælde garantere et resultat, inden vi går i gang med vores projekter. Det handler ofte om, at der spares mange kilowatt-timer.

Kontakt os