Energy Management – grundlaget for velfungerende ejendomsadministration

Energy Management giver komplet styr på energiforbruget i dine ejendomme. Vi optimerer energiforbruget i din virksomhed med analyser, løbende opfølgning og konkrete tiltag. Energy Management er det første område, man skal have styr på, uanset om det drejer sig om at nå fastsatte miljømål, reducere omkostningerne eller bare få virksomheden til at køre uden afbrydelser.

Der kan være energislugere overalt i dine ejendomme

Når det gælder energi, er en grønnere ejendom også en mere rentabel ejendom. Hvis du identificerer energislugerne i dine ejendomme, reducerer du omkostningerne og gør samtidig miljøet en tjeneste. Vi er med dig i hele processen lige fra analyse til planlægning og implementering. Vi sørger sammen for at maksimere fordelene på alle niveauer.

Fem fordele ved at vælge Bravida Energy Management

Bravida er den eneste aktør på markedet, der har styr på hele kæden lige fra analyse til implementering og opfølgning. Når du bruger os, får du:

  • Større ejendomsværdi
  • Hurtigere resultater takket være mindre energiforbrug
  • Bedre kontrol og håndtering af dine bygningers energiforbrug
  • En effektiv måde at nå fastsatte bæredygtighedsmål på
  • Rapportering og dokumentation af alle dele i projektet

Masser af handling og mindre snak

Den reelle værdi af en plan eller strategi ser man først, når den gennemføres. Det er den del, vi synes bedst om. Det spiller ingen rolle, om det drejer sig om lange eller korte projekter, eller hvor ejendommene ligger. Vi sørger for, at behov og mål altid opfyldes.

Opfølgning og lovkrav

Det er svært at måle og bevise effekten uden opfølgning. Vi sørger altid for, at vores projekter når i mål, og ikke mindst, at der er et rapporteringsgrundlag, så alle de nye lovkrav om energieffektivitet kan opfyldes.

Hvor mange kilowatt-timer vil du spare?

Tydelige resultater er den røde tråd i alle vores projekter. Hvis din investering ikke tjener sig ind, har vi fejlet. Derfor kan vi i langt de fleste tilfælde garantere et resultat, inden vi går i gang med vores projekter. Det handler ofte om, at der spares mange kilowatt-timer.

Kontakt os