Socialt ansvar

Det er Bravidas sociale ansvar at bidrage til de lokalsamfund, hvor vi arbejder – at skabe beskæftigelsesmuligheder og fremtidige færdigheder, samtidig med at vi skaber en arbejdsplads, hvor medarbejderne er trygge, trives og kan udvikle sig.

 

FN-social-responsibility-5-8-DK-690x230.jpg

Arbejdsgiveren med de bedste medarbejdere

Bravidas mål for 2023

2023

LTIFR < 5,5

Hos Bravida har vi en nulvision for arbejdsskader. Vi sætter sundhed og sikkerhed først og lader alle stemmer blive hørt. Første trin er vores mål om at reducere arbejdsskader; LTIFR (Lost Time Injury Frequency Rate) skal være under 5,5.

2023

eNPS > 20

Bravida skal være branchens mest eftertragtede arbejdsgiver.Sammen skaber vi et sikkert og godt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne trives og kan udvikle sig. Vores mål er at forøge eNPS (medarbejder Net Promoter Score); andelen af medarbejdere, der anbefaler Bravida som arbejdsgiver.

Sammen bygger vi branchens bedste team

Bravida skal være branchens mest eftertragtede arbejdsgiver for medarbejdere, der engagerer sig i vores kunders succes, er motiverede for at lære nyt, og som tager ansvar for fremtiden.

Sundhed og sikkerhed hos Bravida

Det er vigtigt, at alle medarbejdere kommer velbeholdne hjem fra arbejde hver dag. Derfor arbejder vi systematisk med arbejdsmiljø og sikkerhed. Og det er derfor, vi siger fra, hvis vi føler, at arbejdet ikke kan udføres sikkert.

Mangfoldighed og medarbejderudvikling hos Bravida

I det bedste team er mangfoldighed og kreativitet nødvendig. Sammen skaber vi et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne trives og kan udvikle sig. Vi fremmer godt lederskab og kompetenceudvikling for alle.

Bravidas bæredygtighedsrapport

Bravidas bæredygtighedsrapport er en integreret del af vores årsregnskab. Der præciserer vi vores ansvar, vores styrker og vores indsatsområder fra et bæredygtighedsperspektiv. Vi tager udgangspunkt i FN's Global Compact og redegør for, hvordan vi arbejder med bæredygtighed.

Bravida Årsregnskab og Bæredygtighedsrapport 2022 (engelsk)

Bravida Årsregnskab og Bæredygtighedsrapport 2021 (engelsk)

Bravida Årsregnskab og Bæredygtighedsrapport 2020 (engelsk)

Bravida Årsregnskab og Bæredygtighedsrapport 2019(engelsk)

Bravida Årsregnskab og Bæredygtighedsrapport 2018(engelsk)

Bravida Årsregnskab og Bæredygtighedsrapport 2017(engelsk)