Mød nogle af os

Hos os har vi mange forskellige jobprofiler - ja, faktisk er vi over 3.000 medarbejdere i Danmark, og her er der plads til alle. Hos Bravida er vi glade for vores medarbejdere og ser på det hele menneske – herunder også balance mellem arbejdsliv og privatliv. Her kan du møde nogle af vores dygtige medarbejdere og få et indblik i, hvad de arbejder med, når de træder ind ad døren hos os.

Mød afdelingschefen Morten, der har en baggrund som elektriker og er gået fra at have ansvaret for 35 medarbejdere til nu 120. Direkte dialog, tillid og udvikling er nøgleordene.

Afdelingschef

Elektrikervejen var egentlig ikke dén vej, Ronni troede han skulle gå, fordi han troede, at arbejdet som elektriker ville være for rutinepræget til ham. I dag kan han ikke se sig selv i et andet fag.

Elektriker

Udover at være elektrikerlærling er Diana også ambassadør og rollemodel i Boss Ladies, der arbejder for at inspirere flere unge piger og kvinder til at vælge erhvervsuddannelsernes tekniske fag.

Lærling

Mød Oliver, der sætter pris på en bred uddannelse, og en virksomhed der er god til at lytte, selvom man er lærling - det gør, at han føler sig som en del af virksomheden.

Lærling

Ümit valgte energispecialist-uddannelsen, fordi han godt kan lide både den praktiske og boglige del, og så kan han godt lide at fejlfinde og problemløse.

VVS-montør

Henrik synes, det er trygt at arbejde i en stor organisation, og så kan han godt lide, når han skal tænke lidt over løsningerne - han finder det i særdeleshed spændende at arbejde i teknikrum.

Ventilationsmontør

I 2006 startede Steen som servicekoordinator og har fungeret som serviceleder hos Bravida. I 2012 også som autoriseret elinstallatør for serviceafdelingen og nu som fagligt ansvarlig.

Serviceleder

Kathrine er uddannet civilingeniør, og så har hun været en del af Bravidas Traineeprogram. Hun sætter pris på at være en del af et team, der består af forskellige baggrunde og fagligheder.

Projektleder

Ifølge projektlederen Duha handler dét at være en dygtig projektleder ikke altid om at kende forskel på samtlige rørtyper, men i højere grad om at være åben for at lære nye ting.

Projektleder