Afdelingschef - Morten Niemann

Morten Niemann
Afdelingschef Fire & Security Service Vest 
Hos Bravida siden 2005

Morten pixel.png


Jeg har dagligt med specialister at gøre – ingeniører og maskinmestre – der er en del møder og rapporteringer, men jeg vægter at have tid til alle medarbejderne, så jeg også kan spare med dem, have en direkte dialog og være aktivt involveret i driften. Jeg vægter synlighed højt i mit arbejde, og synes det er vigtigt at gøre en indsats for at etablere en personlig relation til alle.Tog arbejde i en anden virksomhed - men blev hentet "hjem" til Bravida igen

Morten Niemann startede sin karriere som elektriker og blev færdiguddannet som elinstallatør i 2003. Han startede som timelønnet medarbejder i Nyborg, hvorefter han skiftede til Odense El, hvor han avancerede fra serviceleder til servicechef frem til 2011. Efter et kort ophold i en anden virksomhed, blev han i 2012 hentet tilbage til Bravida og blev servicechef i Fire & Security Odense. Og da han fik opkaldet, var han ikke i tvivl om, at han skulle takke ja til tilbuddet – Morten synes, at Bravidas forretningsmodel, der kombinerer frihed under ansvar, med muligheden for at være firstmover inden for et teknologiområde og implementering af ny teknologi, passede godt til ham.

I løbet af hans tid som afdelingschef i afdelingen i Fire & Security er antallet af medarbejdere vokset fra 35 til 120 – den dynamiske udvikling matcher Mortens temperament og måde at arbejde på:


Særligt holder jeg af mestertankegangen, hvor medarbejderne tager ejerskab over deres ansvarsområder, som om det var deres egen virksomhed. Og sådan er det hele vejen ned igennem. Jeg er ikke i tvivl om, at min tilgang passer til den måde, Bravida driver virksomhed på, der giver medarbejderne frihed under ansvar til at skabe, drive og udvikle deres forretning.