Strategi og forretningsmodel

Vores vision er vores ledestjerne, og vores strategier viser, hvordan vi fører den ud i livet. Vi vil være de bedste i Norden, kundernes førstevalg og branchens mest attraktive arbejdsgiver. For at nå dertil arbejder vi aktivt efter vores strategier hver dag.

Strategi

Det bedste kundetilbud

Bravida har markedets bedste kundetilbud. Vores kunder vælger os, fordi vi skaber totalløsninger, der forenkler kompleksitet. Vi lytter til vores kunder, og vi foreslår proaktivt løsninger, der omfatter hele bygningens levetid. Vi hjælper med at træffe bæredygtige valg og skabe bæredygtige løsninger. Vi vender tilbage til kunden, når opgaven er afsluttet, og spørger altid, om der er mere, vi kan hjælpe med. Og frem for alt holder vi, hvad vi lover, tager ansvaret for vores arbejde og værdsætter vores kunder.

Det bedste team

Bravida har branchens bedste medarbejdere. Det, der kendetegner os, er vores bestræbelser på hele tiden at blive bedre. Derfor vælger de bedste ledere og medarbejdere at arbejde hos os. Vi arbejder for ligestilling og mangfoldighed for at blive en stærkere virksomhed. Vi brænder for service, og vi er eksperter i projektledelse og levering. Vi arbejder som ét team, vi hjælper hinanden, og vi har det sjovt sammen på arbejdet. Desuden er der mange muligheder for at vokse og udvikle sig i virksomheden. 

Effektiv leverance

I Bravida er vi professionelle, og vi gør arbejdet ordentligt. Alle medarbejdere arbejder på at skabe en god kundeoplevelse – hver dag. Vi arbejder effektivt, er omkostningsbevidste og har orden på arbejdspladsen. Vi anvender altid vores fælles arbejdsmetoder og foretager ind-køb på den rigtige måde. Desuden er vi gode til at planlægge, overvåger vores produktivitet og har styr på alle aspekter af vores opgaver. 

En bæredygtig virksomhed

Vi tager ansvar for forretningen og arbejder aktivt med langsigtet bæredygtighed. Vi har en nulvision for arbejdsulykker, og hver afdeling arbejder systematisk på at skabe et sikkert og trygt arbejdsmiljø. Vi arbejder for bæredygtig ressourceanvendelse og lav miljøbelastning. Vi stiller høje krav til vores leverandører og til os selv, hvad angår forretningsetik, lovkrav og menneskerettigheder.

Lønsom vækst – margin før volumen

Margin før volumen. Hos Bravida arbejder vi løbende på at styrke lønsom-heden, og på at sikre, at den enkelte afdeling lever op til sit fulde potentiale. Det gør vi ved at arbejde aktivt med at skabe det bedste kundetilbud, det bedste team, en effektiv leverance og en bæredygtig virksomhed. Vi accepterer kun opgaver og projekter med en god margin. Vi er omkostningsbevidste, og vi arbejder ressourceeffektivt. Vi udnytter altid Bravidas fælles ressourcer og systemer og stræber efter lave faste omkostninger.

Licence to grow. Når en afdeling er lønsom og har det grundlæggende på plads, fokuserer vi på vækst. Vi opnår organisk vækst ved at styrke vores til-bud og øge fokus på salg og rekruttering. Vi vokser også gennem opkøb. I lønsomme afdelinger og regioner er vi altid på udkig efter gode lokale virksomheder og opkøber gerne virksomheder, som vi ønsker at få med ind i vores egen forretning. Bravida foretager også strategiske opkøb, hvor vi etablerer os på et nyt marked eller inden for et nyt teknikområde.

Bravidas mål er at være størst eller næststørst på de lokationer, hvor vi vælger at være aktive.

Forretningsmodel

Bravida er en stor virksomhed med en lokal tilstedeværelse i hele Norden. Vi arbejder som ÉT selskab – med samme kultur, arbejdsmetoder og strategier. Sådan skaber vi sammen markedets bedste kundeoplevelse. Vi kalder det Bravida Way.

Læs mere her om Bravida Way.