Teknisk ejendomsdrift

Moderne bygninger og anlæg har mange installationer, der skal fungere døgnet rundt, alle årets dage. Temperaturen skal være behagelig, luften skal være frisk, og strømmen skal fungere uden afbrydelser. Samtidig skal de forskellige tekniske systemer helst fungere optimalt sammen og bruge så lidt energi som muligt. Lyder det svært? Bravida kan hjælpe dig.

En driftsaftale forenkler ejendomsadministrationen

Bravida hjælper med den løbende tekniske drift af alle former for bygninger og anlæg. Vi sørger for, at alle systemerne fungerer optimalt sammen, at du ikke udsættes for driftsforstyrrelser, og at der kommer hjælp med det samme, hvis der skulle opstå problemer eller noget går i stykker. 

Vi arbejder med alle former for bygninger og anlæg, for kunder i alle størrelser. Gennem vores kundecenter kan vi tilbyde enkel og fleksibel håndtering af dine opgaver, uanset om du har en lokal- eller en landsdækkende virksomhed.

Vagthavende

Tiden er kostbar, når det brænder på. På mange af vores lokaliteter er Bravidas vagthavende til rådighed hele ugen. Ved nødudkald sender vi daglige rapporter, der fortæller, hvad vi har gjort, hvor lang tid det har taget og om der kræves yderligere foranstaltninger. Vi kan også tilbyde dagvagt, hvis dit sædvanlige personale er ramt af sygdom eller er på uddannelse.

Er du interesseret i vores ejendomsvagt? Kontakt dit lokale Bravidakontor.

Bravida hjælper med håndtering og service for:

  • Elektriske systemer
  • Stærkstrøms- og nødstrømsystemer
  • Styrings- og reguleringsanlæg
  • Køleanlæg
  • Ventilations- og varmeanlæg
  • Energioptimering