En god bygning gør en forskel.
Derfor eksisterer Bravida.

De steder, vi bor og opholder os, tegner sig i dag for en stor del af miljøbelastningen. Boliger, arbejdspladser, skoler, hospitaler, butikker og transport – alt efterlader et aftryk.

Vi tilbyder løsninger til hele bygningens livscyklus. Når vi er ansvarlige for flere teknologiområder og står for både service og installation, skaber vi betingelserne for, at kunderne kan koordinere, optimere, spare og effektivisere – ikke mindst på energiområdet. Det bidrager til at gøre bygninger og anlæg mere bæredygtige.

Vores holistiske tilgang sikrer funktion, drift og proaktiv vedligeholdelse og gør det muligt at udvikle innovative løsninger sammen med kunderne. Det gør det også muligt at tilslutte installationerne, så vi kan optimere og overvåge dine faciliteter eksternt.

Service

Regelmæssig service forlænger levetiden. Vi hjælper med drift og vedligeholdelse af tekniske systemer i alle typer bygninger og anlæg.

Installation

Intet projekt er for lille eller for stort. Vi installerer og ombygger tekniske systemer i alle typer bygninger og anlæg.

Har du brug for hjælp?
Kontakt os!

Har du brug for hjælp til noget i din bygning? Kontakt os, så hjælper vi dig videre.

Månedens case

 

Månedens case

Bravida har udskiftet overgangsstykkerne på ventilationsanlæggene på Banksagerskolen i Horsens Kommune, hvilket har resulteret i store energibesparelser og reduceret støj med en kort tilbagebetalingstid.

Beumer

Beumer var på udkig efter en løsning, der kunne give deres medarbejdere favorable vilkår, når de opladede deres biler. Valget faldt på Bravidas ordning Bravida Charge, bl.a. fordi det gav mere fleksible abonnementsordninger end de traditionelle.

Solceller

Bravida har ydet rådgivning og lavet energiberegninger samt etableret og tilsluttet solcelleanlæg for Park Street Nordicom i deres 1.950 m2 store kontorejendom i Næstved.

De steder, vi er med til at skabe i dag, skal ikke begrænse fremtidige generationers muligheder. Og det er gennem kundetilbuddet, at vores muligheder for at bidrage er størst.
Læs mere om bæredygtighed til vores kunder

Pressemeddelelser

Læs mere

Kvartalsrapport januar - marts 2024

Stærk ordreindgang, voksende ordrebeholdning og forbedret cash flow

Daniel Kirchhoff bliver ny kommunikationschef for Bravida Danmark

Det bliver en erfaren profil, der skal lede arbejdet med Kommunikation, Brand og Public Affairs hos Bravida Danmark. Således kan virksomheden i dag annoncere Daniel Kirchhoff som ny kommunikationschef...

Ny Bravida Danmark-topchef: Vi vil bidrage til at løse nogle af samfundets største udfordringer

I dag træder Christian Alsø for første gang ind ad døren som ny topchef for den brancheførende, tekniske service- og installationsvirksomhed, Bravida Danmark. Han vil bruge sin første tid på at forstå...

Bravida styrker forretningsområdet Fire & Security Odense – overtager sikringsaktiviteter i Nordisk Sikring / Preben Bremholm

Bravida Danmark A/S har indgået aftale om at overtage sikringsaktiviteter i den fynske virksomhed Nordisk Sikring. Med købet styrkes Bravidas serviceforretning med kompetencer inden for alarmservice -...