Denne hjemmeside benytter cookies for at forbedre oplevelsen for den besøgende. Læs mere her.

GreenHub - fossilfri levering af serviceydelser

Vidste du, at bygninger udgør en betydelig del af verdens CO2-udledning? Derfor er regelmæssig service og energioptimering afgørende for, hvor stort et klimaaftryk din bygning sætter. Formålet med GreenHub er at hjælpe dig og din virksomhed med at reducere jeres klimaaftryk.

Fossilfri levering af tekniske serviceydelser i København og Aarhus

Vores dygtige teknikere kommer hurtigt gennem byen til din bygning på specialdesignede elektriske ladcykler. Dermed får du en fossilfri leverance af Bravidas serviceydelser.

Vil du vide mere om GreenHub, kontakt os her!

 • Kontakt GreenHub
 • For at du kan nå dine og virksomhedens klimamål, tænker vi i kke kun på, hvordan vi forbedrer dine bygningers klimaaftryk, men også på  hvordan vi bedst kan hjælpe dig på anden vis. Du sætter måske også pris på hurtig, fossilfri levering, og at materialerne, vi bruger, er bæredygtige produkter efter godkendte standarder. Med GreenHub får du hele pakken - nogle gange skal det bare være nemt!

  Download folder om GreenHub her.

  Hvad kan du forvente af Bravida GreenHub?

  • Altid service fra eksperter inden for forskellige bygningstekniske områder.
  • Vi udfører altid vores opgaver med fossilfri transport til dig.
  • Hurtige leverancer - vi er i nærheden af din bygning.
  • Altid et stort fokus på energibesparende foranstaltninger.
  • Nulvision for arbejdsulykker - vi arbejder systematisk med arbejdsmiljø og sikkerhed.
  • Vi gør, hvad vi siger, vi følger op, og vi forbedrer os konstant.

  Vores tilbud

  Bravida tilbyder komplet service til din bygning eller anlæg. Og dig, der er i København eller Aarhus, har mulighed for at få serviceydelser leveret og udført med udgangspunkt i en bæredygtig og cirkulær filosofi. GreenHub er også tilgængelig i Stockholm, Göteborg, Helsinki, Oslo og Bergen.

   

  GreenHub - en af ​​vores største satsninger inden for bæredygtighed

  GreenHub er en af ​​vores største grønne investeringer inden for serviceområdet. Med vores nye koncept ønsker vi at nå nye kunder, men også at møde vores eksisterende på en helt ny måde. Det reducerer både vores egne og vores kunders klimaaftryk. GreenHub er en bæredygtig investering!

  GreenHub-konceptet blev startet i Oslo i Region Service-afdelingen for omkring ni måneder siden. Det var en succeshistorie, og siden dengang har de hjulpet et stigende antal kunder med at reducere deres klimaaftryk. For nylig har de også for udvidet og åbnet i Bergen.
  Læs mere om GreenHub Norge her

  Bravida lancerer GreenHub – klimaneutral transport til serviceydelser i hele Norden

  I takt med at Bravidas bilflåde elektrificeres, udvides de alternative transportmidler til hele koncernen d. 1. september. Konceptet GreenHub fokuserer udelukkende på cykler, elektriske løbehjul og el-scootere.

  Bravida indvier GreenHub - serviceydelser leveret med cykel i Aarhus og København

  I centrum af Aarhus og København kan levering af servicetjenester nu ske med elcykler, elscootere og elløbehjul. Transportformerne skal sikre kunderne hurtigere service - og så er de fossilfrie.