Løn under uddannelse og branchens bedste lærlingeprogram

Hvis det lyder som noget for dig, så bliv en del af holdet hos Bravida. Her får du gode kolleger, masser af erfaring og løn under din uddannelse.

Hos Bravida har vi næsten 300 lærlinge. Du kommer til at indgå i et team med en rutineret svend, der hjælper dig gennem hele din læretid. Hver dag vil du blive mødt af nye, spændende udfordringer, som I løser i fællesskab. Du kan blive lærling inden for el, VVS og ventilation.

Når du er færdig som lærling, er der rigtig gode muligheder for at blive en fast del af Bravida-holdet. Vi er altid på jagt efter kvikke hoveder og dygtige hænder.

Send din ansøgning allerede i dag

Kom med på byggepladsen

Adina og Diana er i lære hos Bravida som teknisk tegner og elektrikerlærling. Her er de en del af et stærkt team, og der er fokus på at udvikle lige præcis deres talent. Noget af det bedste ved Bravida er, at man passer godt på hinanden og spiller hinanden gode, fremhæver de to lærlinge.

For at se materialet skal du godkende brugen af cookies.

Klik her for at ændre dine cookie-indstillinger

Spørg løs og få svar

Hvordan er det at være lærling hos Bravida?

Vi tilbyder et skræddersyet lærlingeprogram til dig. Der vil være fokus på din faglige udvikling undervejs og på at du bliver rigtig dygtig til dit fag. Du får selvfølgelig løn, mens du er i lære

Hvad får jeg med mig som lærling?

Når du har været igennem et lærlingeforløb, har du fået en masse erfaring inden for dit fag. Du har fået nye, gode kolleger, og du ved, hvordan man indgår på en arbejdsplads. Du har fået erfaring med at være i kontakt med kunder, og du tjener dine egne penge imens.

Hvad hvis jeg får brug for hjælp undervejs?

Du kan altid snakke med din svend om hverdagens udfordringer. De har minimum 5 års erfaring. Du får også tilknyttet lærlingekoordinator, som sikrer at du får det bedst mulige forløb under din uddannelse.

Hvad er mine muligheder bagefter?

Når du er udlært er der gode muligheder for at blive fastansat hos Bravida og for at videreuddanne dig inden for det område, der interesserer dig mest.

Hvor i landet kan jeg blive lærling?

Du kan blive lærling inden for el, VVS og ventilation. Vi har kontorer over det meste af Danmark, så vi kan finde et sted i nærheden af dig.

Hvordan ansøger jeg?

Vi vil rigtig gerne have dig med på holdet i Bravida. Upload din ansøgning og dit CV, så vi kan kontakte dig, hvis den rette mulighed opstår.