Bravida Way

Hos Bravida vil vi have de mest tilfredse kunder og medarbejdere i branchen. Derfor har vi udviklet arbejdsmetoder, der sikrer en ensartet og høj kvalitet i alle vores projekter, uanset hvor store eller små de er.

Bravida Way – vores kultur og vores arbejdsmetode

Bravida Way bygger på en decentraliseret organisation, hvor iværksætteri og ansvar er afgørende for udvikling og fremgang. Veletablerede opfølgningssystemer, fælles arbejdsmetoder og værktøjer samt støtte fra stordriftsfordelene i organisationen driver udviklingen lokalt. En fælles arbejdsmodel, der er designet til at skabe konstante forbedringer, støtter vores afdelinger i at udveksle erfaringer og lære af hinanden.

bravidA_way504.jpg

Vores vision

Bravida skal gøre det muligt for kunden at realisere bygningens fulde potentiale. Vi giver bygninger liv gennem service og installation - og viser vejen til et bæredygtigt og robust samfund.

Our vision is to always deliver the experience of when it just works.

Vores forretningsidé

Vi tilbyder tekniske helhedsløsninger gennem hele bygningens levetid - fra rådgivning og projektering til installation og service.

Vi er en stor virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele Norden. Vi møder kunderne lokalt og tager langsigtet ansvar for vores arbejde.

Medarbejderne er vores vigtigste aktiv. Med fælles værdier, arbejdsmetoder og værktøjer skaber vi sammen en bæredygtig og lønsom virksomhed for os og vores kunder.

Pressemeddelelser

Læs mere

Bravida Danmark bliver en del af Dansk Industri

Bravida Danmark melder sig ind i Dansk Industri. Bravida er Nordens førende leverandør af tekniske totalløsninger inden for service og installation og ønsker med indmeldelsen at styrke sin position br...

Kvartalsrapport januar - marts 2024

Stærk ordreindgang, voksende ordrebeholdning og forbedret cash flow

Daniel Kirchhoff bliver ny kommunikationschef for Bravida Danmark

Det bliver en erfaren profil, der skal lede arbejdet med Kommunikation, Brand og Public Affairs hos Bravida Danmark. Således kan virksomheden i dag annoncere Daniel Kirchhoff som ny kommunikationschef...

Ny Bravida Danmark-topchef: Vi vil bidrage til at løse nogle af samfundets største udfordringer

I dag træder Christian Alsø for første gang ind ad døren som ny topchef for den brancheførende, tekniske service- og installationsvirksomhed, Bravida Danmark. Han vil bruge sin første tid på at forstå...