Lærling - Diana Baraka

Diana Baraka
Elektrikerlærling Aarhus EL Service
Hos Bravida siden 2020

Dianapixel.png


Jeg har nok altid vist, at jeg gerne ville arbejde med noget praktisk, for jeg gider ikke sidde stille hver dag. Derfor var jeg i praktik i 9. klasse for at lave noget med hænderne, og jeg brugte ligesom udelukkelsesmetoderne og endte på den måde med at blive elektriker. Jeg var ude og se deres hverdag, og observere hvordan de arbejdede til dagligt, og det var lige noget for mig.

Helt tilfældigt endte Diana hos Bravida, da en vejleder på EUX opfordrede hende til at søge en læreplads her. Diana har taget EUX, da hun så får en studentereksamen med, hvis hun med tiden vil læse videre eller prøve noget nyt.
Hun kan godt lide at være i en stor virksomhed, da der er mulighed for en masse forskellige opgaver, og hun kan godt se sig selv prøve for eksempel infrastruktur eller Fire & Security af på et tidspunkt.

Diana er også ambassadør og rollemodel i Boss Ladies, der arbejder for at inspirere flere unge piger og kvinder til at vælge erkvervsuddannelsernes tekniske fag. Hendes dage i serviceafdelingen er meget varierende – fra at komme rundt til otte småopgaver på én dag til at være med ude og lave et par ladestandere eller skifte armaturer:


Nu hvor jeg arbejder i en serviceafdeling, så ser jeg en masse forskellige ting, hvilket er super fedt, for ingen dage er ens. Hver dag når man møder ind, står man over for en ny udfordring. Sidste år var jeg på en byggeplads i tre uger og prøvede entreprise, og det var ikke så meget mig – det samme hver dag kan med tiden godt blive lidt kedeligt for mig.