Lærling - Oliver Bøgh Schønbeck

Oliver Bøgh Schønbeck
Elektrikerlærling København EL Service
Hos Bravida siden 2020

Oliverpixel.png


Bravida gør noget ekstra for deres lærlinge bl.a. med lærlingekoordinatorer, der besøger os på skolen. Det er rart, at virksomheden støtter op om uddannelse. Og så synes jeg, at de er gode til at lytte, selvom man er lærling - det gør, at man føler sig som en del af virksomheden. Det er desuden fedt, at der højere oppe i systemet bliver gjort en masse for at sikre, at vi har en god læretid. Uanset hvad man skal efter endt læretid, gør Bravida meget for at være med til at uddanne og dygtiggøre os lærlinge. Det er fantastisk, fordi man får lyst til at blive, når man er udlært. Jeg ser en fremtid her hos Bravida, de næste mange år.

Oliver ville egentlig en gymnasial vej, men da han altid har rodet med elektronik og været hobby-dj i mange år, så var tanken om at blive håndværker ikke helt fremmed for ham. Derfor valgte han den 5-årige EUX-uddannelse, hvor han udover elektrikeruddannelsen også har generelle gymnasielle fag, og han er blevet overrasket over, hvor bred uddannelsen faktisk er.
Han kan særligt godt lide, når holdet består af mange forskellige slags mennesker, der er på forskellige stadier i livet. Oliver har fået erfaring med både anlæg og service hos Bravida, og han kan godt lide begge dele:


Jeg havde egentlig lidt en forestilling om, at anlægsarbejdet kun handlede om at trække kabler, men det har ikke været min oplevelse. Jeg har også fået mulighed for at tænke kreativt, selv at finde løsninger og desuden arbejde sammen med inspirerende kollegaer. I anlæg er man på stederne i længere tid, og det er derfor også nemmere at sætte langsigtede mål for et projekt.