Elektriker - Ronni Dennis Resendahl Pedersen

Ronni Dennis Resendahl Pedersen
Elektriker hos København EL Service
Hos Bravida siden 2020

Ronni pixel.png


Hver gang man står over for noget, man ikke tidligere har prøvet, kan man finde en i afdelingen, der er ekspert på området – man kan lære af hinanden og spare. Det er en kæmpe vidensbank, når man har 10 eller 50 kolleger med forskellige baggrunde, for så er man aldrig begrænset til én tankegang. Der er altid et nyt input og en anden tilgang, der er med til at udvide horisonten.

Elektrikervejen var egentlig ikke dén vej, Ronni troede han skulle gå, fordi han troede, at arbejdet som elektriker ville være kedeligt og rutinepræget. Han havde egentlig ønsket at blive kølemontør, derfor var det en tilfældighed, at han blev tilbudt en læreplads som elektriker og sagde ja – en mulighed han er glad for, at han fik, for nu føler han, at han er kommet på rette hylde.

Han sætter pris på, at det er et udfordrende fag, som kræver både teknisk og teoretisk viden og kan især lide, når han bliver sendt ud for at fejlfinde på installationer. Det kræver detektivarbejde at finde årsagen og løsningen på problemerne, og man skal vide, hvad man laver, og kan ikke skyde i blinde. Han synes, det er fedt, når det lykkes. Arbejdsdagene varierer meget, det involverer mange forskellige former for arbejde, og der kan være dage med fem forskellige opgaver eller dage, hvor han arbejder det samme sted i flere uger ad gangen. Han ser en fremtid i virksomheden:


Jeg og en kollega skal begge til at tage en deltidsuddannelse som elinstallatør. Det er klaret i samarbejde med vores daglige leder, og det betyder, at vi de næste år skal bruge én dag om ugen på skolebænken. Uddannelsen varer tre år og er en overbygning af vores elektrikeruddannelse – jeg vil bruge den til at få mere viden og muligvis til at få en lederstilling i fremtiden. Så man ikke føler man står stille.