Serviceleder - Steen Hjorth Hansen

Steen Hjorth Hansen
Serviceleder El service Odense
Hos Bravida siden 2006

Steen pixel.png


Organisationen er lydhør og kulturen åben. Der er muligheder for udvikling og kurser, og det er kendetegnende, at man ikke bare bliver placeret og bare skal være – der er udviklingsmuligheder på alle niveauer. Personligt har et lederkursus været med til at udvikle mig og været en øjenåbner i forhold til, hvad jeg kunne gøre anderledes, men har også været med til at understøtte, at dét man gør er rigtigt langt hen af vejen.

Steen Hjorth Hansen er uddannet elektriker og har derefter læst til elinstallatør. I 2006 startede han som servicekoordinator og har fungeret som serviceleder hos Bravida. I 2012 også som autoriseret elinstallatør for serviceafdelingen og nu som fagligt ansvarlig. Her er der især medarbejdere på opgaver i industrivirksomheder, og Steens opgave er så at følge op med både kolleger og kunder – løbende, men også når noget akut opstår.
I mange år har han også været medansvarlig for elektrikerlærlingene i Odense, og som følge af dette arbejde var Steen i 2022 nomineret til Politikens Undervisningspris i erhvervsskolekategorien.


Jeg synes, jeg er privilegeret - jeg har gode kolleger og en fantastisk, kompetent medarbejderstab, som jeg får lov til at stå i spidsen for - de går op i dét, de arbejder med, og vi bakker hinanden op. Og så står de unge mennesker og lærlingene mit hjerte nært, så det er spændende at få lov til at arbejde med dem i dagligdagen. Mangfoldige opgaver er krydderiet på det hele.