Din udvikling i Bravida

Hos Bravida er der store muligheder for den, der gerne vil lære mere, udvikle sig i sin karriere eller prøve noget nyt. Vi tror på din evne til at finde din egen vej!

Når du vokser, så vokser vi

Hvordan vil du gerne have din arbejdsdag til at se ud?

Er du god til at løse serviceopgaver, og vil hjælpe kunder i lokalområdet hver dag? Eller vil du være med i et imponerende byggeprojekt i en storby? Du er måske specialist eller ingeniør og vil gerne arbejde med projektberegninger, økonomi eller forretningsudvikling?

I en stor virksomhed som Bravida er der mange forskellige former for jobs, arbejdspladser, uddannelser og karrieremuligheder.

Vi tror på, at den vigtigste skole for dig som medarbejder er det daglige arbejde. Det er gennem det praktiske arbejde, at vi lærer mest, med nye mål hele tiden og samarbejdet med kollegerne. Vores motto er at altid at gøre vores arbejde lidt bedre hver dag. Det er sådan, vi vokser og udvikler os. 

Bravida satser også på kompetenceudvikling. På Bravidaskolen har vi mange interne kurser, der kan hjælpe dig med at blive stærkere i din rolle.  Vi har også kurser, hvor du kan lære mere om Bravida Way, vores arbejdsmåde, lederskab, projektledelse og meget mere.

Der er også virkelig gode muligheder for den, der har viljen og lysten til at bevæge sig rundt inden for virksomheden. De fleste af vores medarbejdere med mange år på bagen har haft forskellige roller gennem årene. Det kan vi godt lide. For når vores medarbejdere vokser, så kan virksomheden udvikle sig.

Vi tror på din evne til at finde din egen vej i Bravida. Din nærmeste leder kan hjælpe dig med at finde rundt, men det er kun dig selv, der kan få det til at ske!

 

Ledige stillinger

Kunne du tænke dig at blive en del af Bravida? Se vores ledige jobs og send en ansøgning.