Køge Fjernvarme

Køge Fjernvarme har valgt Bravida Danmark som entreprenør til det omfattende projekt med at udbygge og forbedre fjernvarmenettet i Køge Nord-området. Projektet har til formål at styrke fjernvarmesystemet og derved reducere CO2-udledningen samt forsyne borgerne med en pålidelig og effektiv varmekilde.

Bravida Danmark står for bl.a. opgravning, rørlægning, svejsning og retablering af fjernvarmenettet og opgaverne strækker sig fra jord-, beton- og belægningsarbejde til rørmontage, svejsning og levering af nødvendige komponenter. I den 6-årige projektperiode kommer Bravida til at levere ekspertise og kompetencer fra op mod 45 teknikere, heraf to lærlinge, samt 6-8 funktionærer.

Foto: Køge Fjernvarme

Dette ambitiøse projekt kommer til at berøre omkring 2.000 nye fjernvarmekunder i gasområderne i Køge Nord. Målet er klart: at nedbringe CO2-udledningen og skabe en mere bæredygtig energiforsyning for lokalsamfundet.

Thomas Høybye Henriksen, Regionsdirektør Specialer, Bravida Danmark:

– Vi er meget glade for, at vi har denne spændende opgave, der bl.a. skal være med til at sikre lavere CO2-udledning samt sikre borgerne en nem og bekvem varmekilde. Bravida fjernvarme er lokaliseret i Køge og har alle kompetencerne inhouse, og vi er allerede godt i gang med projektet.

Claus Dalgas Frederiksen
Projektleder, Køge Fjernvarme

Claus Frederiksen udtaler: "Køge Fjernvarmes samarbejde med Bravida er effektivt og med høj kvalitet. Vi er glade for deres faste team, som vi har en nem og ubesværet kommunikation med. Det er en stor fordel for os, at Bravida har erfaringen og kompetencerne til at løse opgaven med at udbygge fjernvarmenettet."

Aftalen trådte i kraft den 1. september 2023 og forventes afsluttet ultimo 2026. Med et fokus på kvalitet, innovation og bæredygtighed vil Bravida Danmark og Køge Fjernvarme fortsætte deres samarbejde om at forme fremtidens energikilder.

Læs casen her: Køge Fjernvarme.pdf