Rosendahl Design Group

Selvom Rosendahl Design Group jævnligt har opdateret det eksisterende CTS-system, anbefalede Bravida en total udskiftning af systemet med et nyt fra TREND.

Opgaven

Rosendahl Design Groups flotte hovedsæde i Hørsholm nord for København er kun godt 10 år gammelt, og både bygninger og installationer er meget velholdte. Alligevel var virksomheden udfordret med hensyn til både indeklima og varmeforbrug. Eksempelvis var det vanskeligt at holde en tilfredsstillende temperatur om vinteren. 

Løsningen

Selvom Rosendahl Design Group jævnligt har opdateret det eksisterende CTS-system, anbefalede Bravida en total udskiftning af systemet med et nyt fra TREND. Systemet er meget brugervenligt, og det bidrager til en meget effektiv styring, regulering og overvågning af de fleste tekniske installationer i hovedsædet. 

Resultatet

Bravidas rådgivning og udskiftning af det ældre CTS-system har givet mange fordele. Systemet er fremtidssikret og meget nemt at bruge. Sidst, men ikke mindst, forventer virksomheden store besparelser for mange hundrede tusinde kroner takket være et lavere energiforbrug.

Download case som PDF

Fakta:

Kunde:

Rosendahl Design Group

Omfang:

Udskiftning af ældre CTS med nyt system fra TREND

Periode:

2013