Ventilation – Installationer

Indeklimaet er meget vigtigt og vi ved, at dit ventilationssystem kan gøre en stor forskel i hverdagen. Bravidas professionelle montører installerer alle former for ventilationsløsninger, store som små. Kontakt en af vores ventilationsafdelinger, så finder vi den løsning, der passer bedst til netop din bygning.

Bravida udfører forskellige former for ventilationsløsninger, og vores ventilationsmontører er professionelle inden for alt, der har med ventilation at gøre. Vi hjælper eksempelvis med luftbehandling og procesventilation til styring, overvågning, idriftsættelse og obligatorisk ventilationskontrol.

Bravida har også udviklet mere specielt tilpassede og højteknologiske ventilationsløsninger til større bygninger. Du finder vores løsninger blandt andet på hospitaler, i laboratorier, sports- og indkøbscentre samt store industrier.

vent.installation.jpgVi er ikke kun professionelle, når det handler om store anlæg. Bravidas professionelle montører hjælper dig, uanset bygningens størrelse. Du får den helt optimale hjælp, hvis du kontakter os. Vi sørger for at skræddersy en løsning, der passer til netop dit behov.

Planlægger du nye ventilationsinstallationer? Kontakt en af vores ventilationsafdelinger, hvis du vil høre mere om, hvordan vores installationsservices kan hjælpe dig og dine ventilationssystemer.

Bravida installerer alle former for ventilationsløsninger inden for blandt andet:

  • Luftbehandling
  • Procesventilation
  • Styring og overvågning
  • Idriftsættelse og obligatorisk ventilationskontrol