Ventilation – service

Da vi bruger en stor del af vores tid inden døre, er det vigtigt at vores indeklima er godt. Ventilationsanlæg kræver regelmæssig service for at forbedre luften inden døre, og desuden sørger det for, at du ikke bliver en "energityv". Bravida tilbyder alle former for service inden for ventilation, og vi hjælper med reparationer, når det er nødvendigt.

Bravidas ventilationsmontører arbejder med service af ventilationsanlæg i alle former for bygninger og anlæg, store som små bygninger eller industri. Vores montører har omfattende kompetencer og er professionelle inden for alt, der har med ventilation at gøre. Bravida kan også hjælpe med netop dit system, uanset hvordan det ser ud, eller hvor stort det er. 

vent.service.jpgGodt planlagte og regelmæssigt kontrollerede ventilationsløsninger bidrager til frisk luft inden døre, hvilket gør at vi får det bedre, trives bedre, præsterer bedre og bliver mere effektive. Ved regelmæssigt at kontrollere og vedligeholde ventilationssystemerne kan vi modvirke flere former for udfordringer, som kan blive dyre i sidste ende. Vores montører gennemgår dine installationer og finder ud af, hvilken vedligeholdelse der er nødvendig.

Kontakt en af vores ventilationsafdelinger, hvis du vil høre mere om, hvordan vores services kan hjælpe dig i forhold til dine behov.

Vores ventilationsservices omfatter blandt andet:

  • Kontrol af indsugningsgitre, filterstatus og eventuel filterudskiftning.
  • Gennemgang af remtræk, aksler og lejer
  • Rengøring af ventilationssystemet
  • Kontrol og udskiftning af kilerem
  • Kontrol af funktioner til styring og regulering/overvågning samt brandspjæld i ventilationssystemet
  • Kontrol af temperaturer og ventiler på varmeflader
  • Energioptimering