Nordic Trainee Programme – Bravidas traineeprogram

Er du ingeniør, maskinmester eller installatør? Er du interesseret i installationsbranchen? Hos Bravida kan du få en flyvende start på din karriere.


Bravidas nordiske traineeprogram

Nordic Trainee Programme (NTP) er Bravidas nordiske traineeprogram, som giver nyuddannede ingeniører og maskinmestre mulighed for at lære installationsbranchen fra bunden. Måske kan netop du blive en af Bravidas fremtidige ledere og specialister?

Året som trainee

Gennem året som trainee får du indblik i, hvordan installations- og servicebranchen samt Bravida fungerer. Du vil få et godt kendskab til byggeprocessen, og du kommer til at lære meget om både lederskab og forretning.

Som første trin i programmet laver du en individuel udviklingsplan sammen med din chef. En del af programmet er et projektarbejde, der har til formål at udvikle et område inden for Bravida. Eksempler på tidligere emner er udvikling af intelligente energiløsninger, effektivt arbejde med entrepriseprojekter og udvikling af vores lærlingeprogram.

I løbet af året deltager du også i fire netværkstræf med trainees fra hele Norden. Der lærer I mere om Bravida Way, vores måde at arbejde på. Andre emner på netværkstræffene er forretningssans og lederskab. Uddannelsesserien afsluttes med en diplomuddeling, hvor du præsenterer resultaterne af det projektarbejde, du har udført i løbet af året.

Som deltager i programmet møder du såvel andre nyuudannede talenter som ledende personer i virksomheden, så du får rig mulighed for at opbygge dit eget netværk hos os. For den rigtige person er der store udviklingsmuligheder inden for Bravida efter programmet.

Hvem kan deltage i programmet?

Programmet henvender sig til dig, der har en ægte interesse for teknik og ønsker at få en forståelse af branchen og byggeprocessen.

For at kvalificere dig skal du være ingeniør eller maskinmester. Din retning kan for eksempel være byggeri, installation eller energi og miljø, og det er vigtigt, at du trives i en forretningsdrevet kultur. De fleste ansøgere er enten nyuddannede, eller har et par års erfaring i branchen.

Hvordan bliver du trainee?

Vi søger nye trainees én gang om året - vi slår stillingerne op under Ledige stillinger. For at blive udvalgt til uddannelsen, skal du gennemgå en række tests. Hvis du bliver udvalgt, bliver du typisk ansat som projektassistent et par måneder før selve uddannelsen starter. Herefter vil du fortsætte dit arbejde som projektassistent og sideløbende følge traineeprogrammet.