Højspændingsteknik fra forsyningspunkt til stikkontakt

Vi har omfattende kompetence inden for højspændingsteknik og tilbyder serviceydelser til hele elnettet – fra forsyningskilden gennem elnettet og frem til stikkontakten.

Kompetencer

Bravida er en af Danmarks førende installations- og servicevirksomheder inden for høj- og mellemspænding. Vi har specialisterne, vi har erfaringen, og vi har den nødvendige kapacitet til at udføre alle former for høj- og mellemspændingsarbejde - fra luftledninger til kabel- og stationsanlæg. Dette gør, at vi kan disponere mere effektivt, og dermed tilsikre at vi afleverer helt færdige løsninger - til tiden! 

Bravida er totalleverandør af konstruktion, opbygning, installation og opfølgning inden for eldistribution til og fra elektriske installationer. Alt fra transformatorstationer og koblingsanlæg i industrien til højspændingsledninger til jernbaner, gadebelysning og vindkraft.

Vi løser enhver opgave - fra projektering til installation og efterfølgende service og vedligeholdelse. Vi udfører blandt andet installation af elektriske anlæg og konstruktion af transformerstationer. Vi har stor kompetence inden for højspændingsteknik - elektricitetsområdet med spændinger over 1.000 volt.

Vores kunder findes over hele Danmark, især inden for eldistribution, vedvarende energi, sværindustri og infrastruktur. Vi tager udgangspunkt i kundens ønsker og specifikationer, og sammensætter individuelle løsninger til kundens fulde tilfredshed. 

Vores specialuddannede montører har ofte mere end 10 års erfaring inden for deres felt, hvilket betyder, at vi kan garantere den højeste kvalitet i vores løsninger. Vi arbejder med potentielt farlige områder, hvilket stiller særlige krav til omhyggelighed og metodik - ikke alene inden for den personlige sikkerhed, men også inden for den konkrete udførelse af opgaverne. 

Stærkstrømsservice

Bravida tilbyder også drift og vedligeholdelse af kraftstationer og elnet.  

Inden for stærkstrøm bidrager vi med:

  • Installation af el-anlæg
  • Højspændingsledninger til for eksempel jernbaner, gadebelysning og vindkraft
  • Opførelse af transformerstationer
  • Drift- og vedligeholdelse af transformerstationer
  • Drift- og vedligeholdelse af elnet

Kontakt os

Kontakt den lokale Bravida-afdeling nær dig